dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / De mooiste kerstcollectie van Haarlem en omstreken
De mooiste kerstcollectie van Haarlem en omstreken

De mooiste kerstcollectie van Haarlem en omstreken

  • Nederland
  • Schreuder & Kraan organiseert zijn zesde kerstweekend in Haarlem Onder de naam “Met het oog op de kerst…” organiseert Schreuder & Kraan inmiddels voor de zesde maal zijn traditionele kerstweekend. De Haarlemse winkel van Schreuder & Kraan verandert dan in een bijzondere kerstwereld waarin men inspiratie kan opdoen voor de feestmaand die voor ons ligt.
  • Kerst 2015 front flyers_square_uk (800x800)
  • Schreuder & Kraan
  • www.schreuder-kraan.com
  • info@schreuder-kraan.com
  • Met het oog op de kerst… Schreuder & Kraan’s intieme kerstweekend Schreuder & Kraan Gierstraat 51 2011 GB Haarlem Telefoon: (023) 531 39 05 Zaterdag 21 november 10.00 uur – 17.00 uur Zondag 22 november 11.00 uur – 17.00 uur De toegang is gratis

Dit preview-weekend biedt gelegenheid om, met een glaasje in de hand, te genieten van de uitgebreide kerstcollectie van Schreuder & Kraan.

De kerstcollectie is veelzijdig: er is plaats voor traditionele kerstdecoratie, zoals de handgemaakte houten engeltjes die al 100 jaar op traditionele wijze met de hand worden vervaardigd door het beroemde Duitse bedrijf Wendt & Kühn.

Of de bijzondere, handbeschilderde tinnen kerstdecoraties, die Schreuder & Kraan als enige winkel in Nederland verkoopt.  Ook dat is een traditie die al eeuwen teruggaat.

Maar er is ook veel ruimte voor een element van verrassing, veel kijkplezier en een beetje tover. Het gaat, in de woorden van Schreuder & Kraan, om de kunst van het genieten.

Met het oog op de kerst…
Schreuder & Kraan’s intieme kerstweekend

Schreuder & Kraan
Gierstraat 51
2011 GB Haarlem
Telefoon: (023) 531 39 05

Zaterdag 21 november 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 22 november 11.00 uur – 17.00 uur
De toegang is gratis

 

Over Marc Schreuder

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top