zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / De Mr. Grey: een comfortabele tocht door Amsterdam
De Mr. Grey: een comfortabele tocht door Amsterdam

De Mr. Grey: een comfortabele tocht door Amsterdam

  • Nederland
  • Is er iemand jarig, geslaagd of getrouwd? Of is het hoog tijd om er eens met de collega’s een dagje op uit te gaan? Stap dan aan boord van de moderne Mr. Grey en geniet van een comfortabele, ontspannen vaartocht dwars door Amsterdam!
  • Mr. Grey_330x180
  • NAUPAR boothuren.amsterdam
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

100% relaxen
De Mr. Grey staat garant voor een prachtige vaartocht. Maar naast een mooie, onvergetelijke tocht, is het ook voor 100% zeker dat u volledig ontspannen weer terugkeert. Aan boord van deze stoere salonboot kunt u namelijk optimaal ontspannen; de duurzame Mr. Grey vaart dankzij de elektrische motor fluisterstil over de Amsterdamse grachten!

‘Classy’ over de grachten
Aan boord van de Mr. Grey heeft u ongetwijfeld veel bekijks. De moderne boot valt op! Zélfs in het bruisende Amsterdam. Of het nu ligt aan het gekleurde led-licht, aan het feit dat de ramen en het dak open kunnen, of aan de comfortabele banken en krukjes aan boord; u wordt hoe dan ook gezien. En dan beschikt de boot ook nog over een mooi toilet, wificonnectie (jazeker, ook óp het water) en vele andere praktische snufjes. Ze moesten eens weten!

Aanschouw Amsterdam
Vanaf de Mr. Grey heeft u een prachtig uitzicht over het sfeervolle Amsterdam. Al helemaal wanneer het zonnetje schijnt; de ramen en het dak worden geopend en u geniet niet alleen van de karakteristieke bruggen en pleinen, maar óók van de warme zonnestralen. Zo heeft u direct uw dagelijkse dosis vitamine D binnen!

Interesse in de Mr. Grey? Lees de omschrijving online of neem direct contact met ons op.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top