woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De nieuwe collectie 2014
De nieuwe collectie 2014

De nieuwe collectie 2014

  • Nederland
  • De collectie trouwjurken 2014 is nu verkrijgbaar! Bij ”http://www.newstyling.nl >New Styling Bruidsmode< weten wij heel goed dat je de allermooiste trouwjurk zoekt om het stralende spil te zijn op je bruiloft. Daarom hebben wij een uitvoerige collectie trouwjurken 2014 voor je ingekocht. De nieuwste trends en stijlen van de collectie trouwjurken 2014 zijn terug te vinden in onze bruidswinkel.
  • New Styling
  • http://www.newstyling.nl
  • newstyling.mode@gmail.com

In de collectie trouwjurken 2014 is de vintage look bij bijna elk bruidsmodemerk wel te vinden. Verder is er grote variatie van romantische, klassieke tot moderne trouwjurken waardoor er voor iedere bruid een trouwjurk te vinden is die bij haar uitstraling past. Er is veel gebruik gemaakt van kant en flexibele stoffen in de collectie trouwjurken 2014. Het bruidsmodemerk Linea Raffaelli heeft zelfs spijker stof verwerkt in haar trouwjurken. Stoer, romantisch maar ook van nu! Elke bruidsmodemerk heeft zo haar eigen stijl in de collectie trouwjurken 2014. Volumineuze tulle rokken zijn er ook weer met lijfjes die prachtig bewerkt zijn met kraaltjes en glinstersteentjes. De bruidsaccessoires zijn natuurlijk ook niet vergeten. Bijzondere sieraden van Abrazi, mooie schoenen en prachtige sluiers van Elsa Rainbow en Pink, romantische lingerie en leuke haaraccessoires van Poirier. Met deze prachtige bruidsaccessoires maak je jouw outfit helemaal compleet.

Nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe collectie trouwjurken 2014? Bekijk de mooie collectie trouwjurken 2014 ”http://www.newstyling.nl” op onze site om alvast een idee te krijgen van de verschillende stijlen. Mocht je meer informatie willen omtrent de collectie trouwjurken 2014 mail of bel ons gerust. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomjurk. Wie weet tot ziens!

Over merelmolenaar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top