woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De nieuwe en gemakkelijke zaadmat door EasySeeds
De nieuwe en gemakkelijke zaadmat door EasySeeds

De nieuwe en gemakkelijke zaadmat door EasySeeds

  • Nederland
  • EasySeeds is de nieuwe en gemakkelijke manier voor het kweken van je eigen salade. Het concept is een van-te-voren ingezaaide mat met minimaal 4 verschillende zaadsoorten. Het van houtpulp gemaakte papier kan naar eigen voorkeur worden geknipt. De zaadmat groeit direct op een voedzame bodem, bijvoorbeeld in je eigen tuin of in bloembakken op je balkon.
  • easyseeds
  • EasySeeds
  • http://www.easyseeds.nl
  • info@easyseeds.nl
  • Amsterdam, 27 mei 2014 – EasySeeds is de nieuwe en gemakkelijke manier voor het kweken van je eigen salade. Het concept is een van-te-voren ingezaaide mat met minimaal 4 verschillende zaadsoorten. Het van houtpulp gemaakte papier kan naar eigen voorkeur worden geknipt. De zaadmat groeit direct op een voedzame bodem, bijvoorbeeld in je eigen tuin of in bloembakken op je balkon. ---------------------------------- Einde persbericht ---------------------------------- Noot voor de redactie / Voor nadere informatie: Contactpersoon: Arjen Bos Contactgegevens EasySeeds: info@easyseeds.nl Website: www.easyseeds.nl

easyseeds

EasySeeds omschrijft zichzelf als; groen, gemakkelijk en gezond. De zaadmat van EasySeeds is volledig afbreekbaar en je hebt geen chemicaliën nodig bij het kweken van je eigen salade. Doordat de mat al is ingezaaid hoef je ook geen rekening meer te houden met afstand tussen de zaden.

De varianten

EasySeeds is gestart met twee verschillende van-te-voren ingezaaide matten; de Summer Salad Mix en de Green Leaf Mix. De zaadmat heeft een standaard breedte van 0,5 meter. De twee varianten zijn te verkrijgen in lengtes van 0,5 tot en met 1,5 meter. Met oog op de toekomst verwacht EasySeeds in de aankomende tijd uit te breiden naar meer verschillende productvarianten. EasySeeds is bezig met een beemat, een butterfly mat, een nieuwe slavariant en een kruidenmix.

Over EasySeeds

EasySeeds bestaat uit een team van drie enthousiaste mensen. Het concept is ontstaan vanuit het studieproject “Jong Ondernemen”. Jong Ondernemen is een project vanuit de Hogeschool van Amsterdam dat wordt gehouden in het tweede jaar van de studie Commerciële Economie voor Toekomstige Ondernemers.

Door de ‘groene’ achtergrond van het team is de liefde voor het product ontstaan. Met het oog op de trends biologisch en gezond leven is EasySeeds gestart. De zaadmat is een nieuwe en gemakkelijke manier om je eigen groentes en bloemen. Met oog op de toekomst verwacht EasySeeds in de aankomende tijd uit te breiden naar meer verschillende productvarianten.

Over easyseeds

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top