zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Online Drogist ontvangt keurmerk ´Erkend Orthica Adviseur´
De Online Drogist ontvangt keurmerk ´Erkend Orthica Adviseur´

De Online Drogist ontvangt keurmerk ´Erkend Orthica Adviseur´

  • Nederland
  • De Online Drogist kreeg op 10 oktober het online keurmerk ‘Erkend Orthica Adviseur’ uitgereikt. Als een webshop het Orthica-keurmerk krijgt betekent dit dat de kwaliteit van een goed voedingsadvies gewaarborgd is bij de betreffende webshop of winkel. De Online Drogist mag zich nu rekenen tot deze selecte groep webwinkels.
  • deonlinedrogist Orthica Keurmerk
  • De Online Drogist
  • http://www.deonlinedrogist.nl
  • adrianne.tuk@deonlinedrogist.nl
  • Noot voor de redactie: De Online Drogist is een online drogisterij met een divers en breed assortiment. Sinds de oprichting in 2007 staat klanttevredenheid, deskundigheid en advies voorop. Voor meer informatie: www.deonlinedrogist.nl of neem contact op met Adrianne Tuk, te bereiken via adrianne.tuk@deonlinedrogist.nl . Foto bij persbericht: http://www.deonlinedrogist.nl/blog/wp-content/uploads/2013/10/deonlinedrogist-Orthica-Keurmerk.jpeg

De Online Drogist kreeg op 10 oktober het online keurmerk ‘Erkend Orthica Adviseur’ uitgereikt. Orthica staat bekend als Nederlands best verkochte merk hoogwaardig kwalitatieve voedingssupplementen. Als een webshop het Orthica-keurmerk krijgt betekent dit dat de kwaliteit van een goed voedingsadvies gewaarborgd is bij de betreffende webshop of winkel. De Online Drogist mag zich nu rekenen tot deze selecte groep webshops.

Ortica wijst het keurmerk toe aan adviesdrogisten en gezondheidswinkels die uitzonderlijke kennis hebben over de producten van Orthica en een goede ervaring met voedingssupplementen hebben. Daar horen ook webshops bij die via een live chat of deskundige klantenservice advies op maat geven aan de klanten, zoals De Online Drogist.

Het ‘Erkend Orthica Adviseur’-keurmerk wordt toegekend op basis van een aantal voorwaarden, zoals het voeren van Orthica als eerste keuze adviesmerk met een breed aanbod en het afronden van Orthica trainingen, zodat adviseurs voldoende kennis hebben om de producten van Orthica op de juiste manier te adviseren aan klanten.

Wouter Bruin, directeur van De Online Drogist, reageert verheugd op het nieuws: ‘We doen onze uiterste best om onze klanten zo goed mogelijk advies te geven. Onze drogisten volgen continue trainingen om bij te zijn op hun vakgebied. Ik ben vereerd dat we hier vanuit Orthica waardering voor krijgen’.

Over AdrianneDOD

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top