zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / De Pouwel Jonas heeft een waterkoeler aan boord!
De Pouwel Jonas heeft een waterkoeler aan boord!

De Pouwel Jonas heeft een waterkoeler aan boord!

  • Nederland
  • De Pouwel Jonas heeft sinds kort een Waterlogic waterkoeler aan boord. Deze spiksplinternieuwe waterkoeler bevindt zich momenteel in het dagverblijf van de zeilklipper. De gasten van de Pouwel Jonas hoeven nu geen kratten vol met waterflessen meer het schip op te sjouwen. Goede zaak, vindt NAUPAR!
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

De waterkoeler van de Pouwel Jonas
Fris, vers en koel water; dát is wat de spiksplinternieuwe waterkoeler van de Pouwel Jonas de gasten aan boord van het schip biedt. Deze waterkoeler is uitgerust met een UV filtertechniek Firewall, welke over een uniek en gepatenteerd intern ontwerp beschikt.  Hierdoor is het voor bacteriën van buitenaf niet mogelijk om de tank van de waterkoeler te bereiken. En dát voorkomt weer de opbouw van bacteriën in de leiding tussen de tank en de kraan op het punt van uitgifte. Met een gezond glas water als gevolg!

Waarom een waterkoeler?
De bemanning van de Pouwel Jonas vindt maatschappelijk bewust ondernemen ontzettend belangrijk. Koelkasten aan boord van schepen draaien vaak overuren om water te koelen en ook het regelmatig openen van de koelkastdeuren verbruikt onnodig veel energie. Dit is met de nieuwe waterkoeler van de mooie zeilklippet verleden tijd: vanaf nu kunnen gasten hun glazen en/of flessen gewoon aan boord van het schip met zuiver water vullen, zonder dat al dit water van te voren in een koelkast gekoeld hoeft te worden. Veel beter voor het milieu!

Maatschappelijk bewust ondernemen
Dat de bemanning van de Pouwel Jonas veel aandacht schenkt aan maatschappelijk bewust ondernemen was al eerder duidelijk. Zo hebben ze al lange tijd diverse Fair Trade producten aan boord die door de gasten gebruikt mogen worden, denk bijvoorbeeld aan koffie, thee, schoonmaakmiddelen en allerlei basis ingrediënten voor de maaltijden. Ook heeft de Pouwel Jonas in 2015 de Soda Stream geïntroduceerd: deze maakt het mogelijk om zelf water te maken. Aan de hand van het toepassen van al deze maatregelen toont de bemanning van het schip respect voor mens en milieu.

Benieuwd naar de waterkoeler? Boek een vaartocht aan boord van de Pouwel Jonas!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top