zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Persbericht van de Dag / De rol van mobiele apps voor het succes van een e-Commerce onderneming
De rol van mobiele apps voor het succes van een e-Commerce onderneming

De rol van mobiele apps voor het succes van een e-Commerce onderneming

  • Nederland
  • Als u een app wilt laten ontwikkelen, bent u bij Nodes aan het juiste adres. Onze consultants, ontwerpers, app-ontwikkelaars en back-end specialisten zetten zich in om mobiele strategieën en concepten om te zetten in betrouwbare en robuuste mobiele apps.
  • rawpixel-678089-unsplash
  • Nodes Agency
  • https://www.nodesagency.nl
  • ams@nodesagency.com

Terwijl modern bedrijven vandaag de dag steeds nog niet zo meekomen blijkt echter nog altijd dat het gebruik van mobiele telefoon applicaties steeds meer wordt. Er wordt geschat dat op een algemene basis ongeveer 70% van de individuen de tijd spendeert aan applicaties. Een dieper onderzoek naar deze cijfers laat zien dat de mobiele telefoons de moderne wereld steeds meer beheren. Daarom, apps laten ontwikkelen voor e-commerce bedrijven is essentieel om deze groei bij te blijven.

Het is inderdaad vrij normaal voor e-commerce bedrijven om sterk aanwezig te zijn op diverse mobiele platformen aangezien de meeste klant gebaseerde zoekresultaten van producten en diensten komen van deze telefoons. Ook een mobiel vriendelijke website is iet genoeg om deze klanten te benaderen aangezien dit veel minder vaak voorkomt, mensen gebruiken liever mobiele applicaties. Hier zijn de redenen waarom mobiele telefoons zo erg onvervangbaar zijn geworden:

  1. Je klanten hebben liever een app dan een website: Mobiele applicaties zijn in vergelijking tot de websites veel makkelijker in het gebruik. Algemeen gezien hebben mobiele applicaties meer functies zoals de camera, sensoren en GPS om de ervaring beter te maken.
  2. Gebruiker ervaring: Je kunt er niet om heen dat mobiele applicaties betere ervaringen geven aan de klanten. Gebruiker ervaring als een element is nu getransformeerd in een cruciaal productbepalende factor. Elke klant die geen fijne ervaring heeft zal vrijwel altijd het alternatief opzoeken.
  3. Makkelijke betaal opties: Door de integratie van betaalmogelijkheden in mobiele applicaties kunnen klanten nu veel makkelijker gaan shoppen in de applicatie. De navigatie binnen dit betaalsysteem is verbeterd door het feit dat de betaling beveiligd is in de applicatie zelf. Aan de ander kant, het is veel minder makkelijk om te kopen via een website.
  4. Push Notificaties toestaan: Een van de grootste kenmerken van een mobiele applicatie is de push notificatie. Diverse mobiele systemen zoals Android en iOS hebben zulke push notificaties die je kunt gebruiken om de app beter te maken. Deze functie kan succesvol worden gebruikt om nieuwe aanbiedingen te tonen, of om jouw bestelling te laten zien.

Om het samen te vatten, het kan worden vastgesteld dat mobiele applicaties diverse voordelen bieden voor de E-commerce handel. Het helpt ook de informatie te verzamelen voor het verbeteren van de UX bij het herkennen van de klantpatronen zoals de likes en de dislikes. Ook is het veel makkelijker om te gebruiken en om bij te betalen, dat in tegenstelling tot de mobiele sites. De integratie van de kenmerken op de telefoon zoals de camera en de GPS maken deze ervaring ook nog eens beter.

Over rizzofrancesca7

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top