maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / De route naar een gezonder, slanker en vooral gelukkiger leven
De route naar een gezonder, slanker en vooral gelukkiger leven

De route naar een gezonder, slanker en vooral gelukkiger leven

  • Nederland
  • Persbericht van 'De Lifestyleroute': een nieuw boek van Jake Prins
  • Altijd Actief
  • jakeprins@outlook.com

Iedereen wil graag gelukkiger en vooral gezonder zijn. Maar hoe kunnen we onze gezondheid verbeteren en belangrijker nog: hoe kunnen we een gezondere leefstijl volhouden? Leefstijlprofessional Jake Prins heeft jarenlang onderzoek gedaan naar factoren als leefstijl, gezondheid, sport en geluk.

In een maatschappij waarin iedereen het druk heeft en overgewicht een steeds groter probleem lijkt te worden is het belangrijk om voor mensen inzichtelijk te maken hoe een gezonde leefstijl eruit ziet en dat dit ook makkelijk, leuk en lekker kan zijn.

De meeste diëten zijn op de lange termijn niet effectief. De snelweg naar afvallen blijkt in de praktijk vaak een rotonde te zijn die mensen terug bij af brengt. Gemiddeld is maar liefst 40% van de mensen die een dieet volgt een jaar later zwaarder dan voordat zij met diëten begonnen.

Het is gebleken dat een persoonlijk advies op maat en begeleiding van een professional de succesfactor is voor gedragsverandering en dan ook blijvende resultaten oplevert. Maar helaas kan niet iedereen zich zo’n investering veroorloven. Dit is dan ook de reden dat Jake Prins het boek ‘De Lifestyleroute’  heeft geschreven. Het boek is betaalbaar, zeer passend en toegankelijk en leidt je, stap voor stap, naar een gezonder, slanker en vooral gelukkiger leven. In dit boek staat het behalen van blijvende resultaten centraal. Je leert een gezondere leefstijl te ontwikkelen en zelf betere keuzes te maken; oude gewoonten te verlaten en nieuwe te creëren.

Jake Prins is leefstijlprofessional en mede-oprichter van het bedrijf Altijd Actief. Jarenlang heeft hij op topsportniveau gebasketbald en is nu gedreven om mensen te helpen om persoonlijke doelstellingen te behalen. Hij kwam tot de conclusie dat veel van de huidige dieet- en gezondheidsboeken onbruikbaar zijn en op de lange termijn niet tot de gewenste resultaten leiden. Met zijn boek ‘De Lifestyleroute’ wil hij een uitkomst bieden voor de mensen die het te duur vinden om een leefstijlcoach of personal trainer in te huren.

In de praktijk blijkt dat door het volgen van ‘De Lifestyleroute’ je meer energie hebt en beter in je vel zit. Dit is ook wel logisch, want het boek motiveert omdat het van het begin tot het eind over jou en jouw situatie gaat. ‘De Lifestyleroute’ (293 pagina’s, ISBN: 9789402142822) is gepubliceerd via Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bol.com Prijs: € 22,95.

Over jakeprins

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top