zondag, september 27, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De SEO-updates van dit jaar
De SEO-updates van dit jaar

De SEO-updates van dit jaar

  • Europa
  • Het algoritme van Google wordt regelmatig vernieuwd met verschillende updates.
  • Robur Marketing
  • www.roburmarketing.nl
  • info@roburmarketing.nl

Het algoritme van Google wordt regelmatig vernieuwd met verschillende updates. Deze updates kunnen zowel groot als klein zijn, maar hebben altijd invloed op uw zoekmachine marketing activiteiten en uw positie in Google. Omdat iedere online ondernemer te maken krijgt met de updates van Google, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de zoekmachine optimalisatie updates van dit jaar. Daarom worden in dit artikel de belangrijkste updates van dit jaar beschreven.

De drie belangrijkste updates van Google

De drie belangrijkste updates van Google waar u dit jaar mee te maken kunt krijgen, zijn de volgende:

  1. Panda-update: de Panda-update van Google zorgt ervoor dat websites met minder relevante content, minder goed beoordeeld worden en dus een slechtere positie krijgen in de zoekresultaten van Google. Omdat deze update nu nog meer is uitgebreid, is het des te belangrijk om nieuwe, waardevolle en unieke content op uw website of webshop te plaatsen.
  2. De Pinguin-update: de Pinguin-update heeft betrekking op het backlinkprofiel van uw website. Heeft u gekochte links of spamt u het internet met linkaanvragen? Dan wordt uw website slechter beoordeeld door Google en kunt u last krijgen van de gevolgen van deze acties. Stop dus met het kopen van links of het spammen om links te ontvangen, want anders wordt u hiervoor gestraft door Google.
  3. Pigeon-update: Google heeft veel energie gestoken in het verbeteren van lokale resultaten. Staat u bijvoorbeeld in Amsterdam en zoekt u met uw mobiele telefoon naar een restaurant? Dan laat Google alleen de restaurants in uw directe omgeving zien. Dit heeft niet alleen invloed op u als consument, maar ook zeker op u als ondernemer.

Inspelen op de updates? Vraag om advies

Wilt u op een slimme manier inspelen op de drie belangrijkste updates van Google van dit jaar, zodat uw bedrijf niet door de updates geraakt wordt, maar hier juist van kan profiteren? Vraag dan om advies bij een online marketing bureau en kijk samen naar de mogelijkheden om uw website zodanig aan te passen, dat de updates van Google goed voor uw bedrijf uitpakken.

Robur Marketing / Responsive Webdesign Bureau

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top