maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dé slaapkamer met alle gemakken
Dé slaapkamer met alle gemakken

Dé slaapkamer met alle gemakken

  • Nederland
  • De slaapkamer neemt een steeds belangrijkere rol in. Hoe maak je van de slaapkamer de ideale rustgevende plek?
  • Boxspringfabriek
  • www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl

Even heerlijk kunnen genieten van een momentje ontspanning, een leuke film en een warme kop koffie. In het weekend langzaam wakker worden. Je wilt meer dan alleen een functionele bed. Voor jou betekent de slaapkamer een kamer vol comfort die voorzien is van alles wat je hartje begeert. Bepaal voor jezelf welk gevoel je wilt opwekken in de slaapkamer. Ga voor jezelf af welke onderdelen in de ideale slaapkamer nooit mogen ontbreken. Het is daarbij van belang is om de indeling te maken en de sfeer te creëren die zowel bij als in de slaapkamer passen. De grootte en indeling van je slaapkamer zijn hierbij van grote invloed.

1. Een comfortabele boxspring

Het belangrijkste doel van je boxspring is vanzelfsprekend om tot een optimale nachtrust te komen en in de ochtend een uitgerust gevoel te hebben. Een prettige boxspring is hierbij van groot belang. De boxspring waarin je elke ochtend helemaal uitgerust wakker kan worden. Met een opgewekt gevoel en een glimlach. Een boxspring of bed dat je voldoende ruimte biedt is ook van belang op de mate van comfort.

2. Genoeg ruimte voor kasten

Een kast is in bijna elke slaapkamer wel vertegenwoordig. Naast een comfortabel bed is voldoende plek voor kasten ook van groot belang. Als je optimaal gebruik wilt maken van de bergruimte dan biedt een kastenwand een goede oplossing. Een wandvullende en plafondhoge oplossing zorgt daarbij voor een ruimtelijk beeld. Met een klassieke kast daarentegen lever je wel in op het gebied van bergruimte, maar wordt wel meteen een bijzondere sfeer gecreëerd.

3. Handig spelen met gordijnen

Gordijnen vind je terug in bijna alle slaapkamers. Wanneer je kiest voor een verduisterende gordijn dan zorg je voor een donker effect in je slaapkamer. Houd je ervan om wakker te worden met het zonnetje dat door de ramen heen schijnt? In dit geval houd je van een rustige en ruimtelijke uitstraling en kun je jouw gordijnen kamerbreed en plafondhoog inrichten. Ook vooral wanneer je ramen kleiner zijn krijg je hierbij gelijk een chique en warm gevoel.

4. Een bijzonder effect met de juiste verlichting

Op een eenvoudige manier toch voor een stijlvolle slaapkamer zorgen? Met een mooie basisverlichting zorg je eenvoudig voor de gewenste stijl en de slaapkamer die in één keer goed wordt verlicht. Indirect licht zorgt voor nog meer sfeer en is gelijk een minder fel. Vergeet ook je kast niet: zorg dat deze goed naar voren komt in het toegepaste licht. En wat ook absoluut niet mag ontbreken is het bekende nachtlampje.

» Weet je voor jezelf al voor welk gevoel je wilt zorgen in je slaapkamer? Ben je daarbij op zoek naar nog meer inspiratie en wil je geadviseerd worden vakmensen? Stel ons al je vragen over boxsprings en producten voor jouw slaapkamer.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top