maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Snoos! De ideale overdekte slaapplek voor daklozen. Kosteloos voor de dakloze door sponsorreclame op de snoose.
De Snoos!  De ideale overdekte slaapplek voor daklozen. Kosteloos voor de dakloze door sponsorreclame op de snoose.

De Snoos! De ideale overdekte slaapplek voor daklozen. Kosteloos voor de dakloze door sponsorreclame op de snoose.

  • Nederland
  • Staat van dag in het Eindhovens dagblad De Snoos! De ideale overdekte slaapplek voor daklozen. Kosteloos voor de dakloze door sponsorreclame op de snoose.
  • stichting zonder dak
  • www.stichtingzonderdak.nl
  • hugo@stichtingzonderdak.nl
  • voor alle daklozen

De Snoos!

De ideale overdekte slaapplek voor daklozen. Kosteloos voor de dakloze door sponsorreclame op de snoose.

De Snoos is te vergelijken met een grote luciferdoos op wielen. Hij is mobiel, compact, waterdicht en bovendien goedkoop! Door het waterdichte ontwerp komt er geen ongedierte in de Snoos. Ventilatieroosters zorgen voor genoeg zuurstof gedurende de nacht.

De Snoos heeft meerdere uitvoeringen van verschillende materialen waardoor er een perfecte Snoos is voor elke omstandigheid. Een perfecte uitkomst voor bijvoorbeeld vluchtelingen, (inter-)nationale rampen, maar ook voor festivalgangers op evenementen. Subsidie is onnodig omdat het project zichzelf kan financieren door de reclame-uiting op de box.

Na jarenlange samenwerking met daklozen, waarin de stichting onbaatzuchtig overlevingspakketten aanbood, hebben wij een nieuwe oplossing bedacht voor het leven op straat. Binnen 5 jaar kan deze duurzame en eenvoudige vinding de uitkomst worden bij de oplossing voor het daklozenprobleem ‘s-winters alsmede tijdens grootschalige nachtopvang in open lucht na humanitaire rampen zoals bijv. een tsunami of oorlogsgeweld waarbij tegen de grenzen een grootschalige opvang in korte tijd gerealiseerd moet worden. De efficiency van de snoose maakt zeker in verhouding tot de dure tenten-opbouw de noodzakelijke spoed-overnachting in crisissituaties realiseerbaar.   Subsidie is onnodig omdat het project zichzelf kan financieren door de reclame-uiting op de box. Verder zullen organisaties als `leger des Heils en Rode Kruis deze snoose graag willen opnemen in hun organisatie als praktisch hulpmiddelSamenwerking met het Leger des Heils is opgestart en met een grote onderneming in de private sector. Patent en octrooirecht is geregeldDe snoose gaat een begrip worden in een nieuwe wereld. Uitrusting met technische hulpmiddelen, zonneenergie, herkennings-chip behoort tot de aanvullende mogelijkheden. Bij evenementen kan de snoose uitgevoerd worden in varianten die snel recyclebaar zijn. Mogelijkheden zijn ongekend.De snoose gaat een begrip worden in een nieuwe wereld. Uitrusting met technische hulpmiddelen, zonneenergie, herkennings-chip behoort tot de aanvullende mogelijkheden. Bij evenementen kan de snoose uitgevoerd worden in varianten die snel recyclebaar zijn. Mogelijkheden zijn ongekend.

De snoose gaat een begrip worden in een nieuwe wereld. Uitrusting met technische hulpmiddelen, zonneenergie, herkennings-chip behoort tot de aanvullende mogelijkheden. Bij evenementen kan de snoose uitgevoerd worden in varianten die snel recyclebaar zijn. Mogelijkheden zijn ongekend.

Bijlage: film

http://www.youtube.com/watch?v=zOnHZQujooU&feature=youtu.be

 

Gr hugo van Rooij 0611326953

Over hugo van rooij

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top