maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Technologie & Wetenschap / De techniek staat voor niets
De techniek staat voor niets

De techniek staat voor niets

  • Nederland
  • Zolang er mensen bestaan, zal er altijd vooruitgang zijn. Onze wereld kent tal van technische oplossingen die het leven een stuk gemakkelijker en veiliger maken. Bij Delftechniek geven we daar maar wat graag blijk van. Wij leveren de handigste gereedschappen, de beste materialen en de meest comfortabele veiligheidskleding aan bedrijven door heel Nederland. Ons ruime assortiment zorgt ervoor dat elke klus met de hoogst mogelijke efficiëntie te klaren is.
  • Delftechniek
  • https://delftechniek.nl/reinigingstechniek/hogedrukreinigers
  • info@delftechniek.nl

Ben je op zoek naar hand- of tuingereedschappen of heb je klussen die groter materieel vereisen? Dan vind je bij Delftechniek precies wat je zoekt. Van lucht- tot motorisch en elektrisch gereedschap hebben wij namelijk veel kaas gegeten!

En als je verschillende onderdelen aan elkaar wilt bevestigen, hebben we zowel verschillende lijmen en kitten als hoge kwaliteit lasapparatuur voor je. Plus natuurlijk de nodige bouten en moeren.

Als je vandaag bij ons bestelt, wordt je order morgen al bezorgd. Maar woon je in het noorden van het land? Dan kan je je bestelling vandaag al verwachten!

Schoon schip maken

Of auto. Of vrachtwagen. Of transportvliegtuig. Hoe dan ook, wat er ook maar een schoonmaakbeurt kan gebruiken, met onze hogedrukreinigers krijg je het voor elkaar! Bij Delftechniek kun je zowel warm als koud water modellen bestellen van het merk Kärcher.

Hogedrukreinigers zijn ook superhandig als je de beton- of tegelvloer van je bedrijventerrein spik en span wilt hebben. De meeste reinigers hebben een waterhoeveelheid en druk die traploos zijn in te stellen. Onze verschillende modellen zijn bovendien te gebruiken voor onderhoud van grote oppervlakken of juist nauwkeurige en specifieke schoonmaakklussen. Met behulp van een handige en grote slanghaspel is de voorbereidingstijd op je klus bovendien gering.

Wil je zeker weten dat schoon ook echt goed schoon is? Dan kun je niet om een hogedrukreiniger heen! Bij Delftechniek vind je overigens ook verschillende toebehoren voor de reinigingsapparaten die het werk nog verder vergemakkelijken. Denk hierbij aan een spuitpistool, vuilfrees of een rioolslang. Al deze onderdelen zijn overzichtelijk in onze uitgebreide webwinkel terug te vinden.

Acht jij een periodieke onderhoudsbeurt en algemene hygiëne in en rond jouw onderneming van groot belang? Mooi. Wij namelijk ook. Aan de slag dus!

Over delftechniek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top