maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De voordelen van beleggen
De voordelen van beleggen

De voordelen van beleggen

  • Nederland
  • Als u droomt van een mooie woning of een dure auto dan heeft u natuurlijk wel kapitaal nodig. U kan kapitaal opbouwen door te sparen maar voor de meeste mensen duurt dit veel te lang.
  • Noordenwind Vastgoed
  • www.noordenwindvastgoed.nl
  • info@noordenwindvastgoed.nl

Als u droomt van een mooie woning of een dure auto dan heeft u natuurlijk wel kapitaal nodig. U kan kapitaal opbouwen door te sparen maar voor de meeste mensen duurt dit veel te lang. Naast sparen kunt u er ook voor kiezen om te beleggen met het geld dat u overhoudt. Voor veel mensen is het verdienen van geld met beleggen een grote puzzel maar zoals u hier zal ontdekken kan het vrij eenvoudig zijn.

Meer rendement dan sparen

Geld sparen zorgt er uiteindelijk voor dat u vermogen opbouwt dus we kunnen het niet afraden natuurlijk. Om uw vermogen sneller op te bouwen kunt er echter ook voor kiezen om te beleggen, in aandelen of opties bijvoorbeeld.

De rente op spaarrekeningen is bovendien erg laag tegenwoordig waardoor het nauwelijks meer rendabel is, zelfs als u al een groot vermogen heeft opgebouwd. Omdat de inflatie tegenwoordig al hoger is dan de meeste spaarrentes kan u uw geld in veel gevallen beter beleggen in vastgoedobligaties.

Waarom beginnen met beleggen?

Als u elke maand een bedrag overhoudt kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag te beleggen. De meest mensen kiezen voor beleggen om de volgende redenen.

  1. Uw vermogen beschermen

Omdat producten elk jaar duurder worden (inflatie), doet u er goed aan om uw vermogen uit te breiden. Omdat sparen niet snel genoeg gaat kunt u uw vermogen vaak beter beschermen door te beleggen in lange termijn investeringen.

2. Uw vermogen uitbreiden

Naast het beschermen van uw opgebouwde vermogen is het voornaamste doel van beleggen het uitbreiden van uw kapitaal. Het geld dat u hiermee verdient kunt u op de lange termijn gebruiken om uw hypotheek of autolening af te betalen bijvoorbeeld. Historisch gezien leveren beleggingen meer op dan sparen, vandaar dat we hierop aansturen.

Verdeel uw kansen

Een goede beleggingsstrategie begint met het verdelen van uw kansen, u wilt hierbij niet op één paard wedden. Om uw rendement op de lange termijn te garanderen kunt u uw beleggingen het best verdelen over verschillende markten en effecten.

Noordenwind Vastgoed

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top