vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / De voordelen van een infraroodcabine
De voordelen van een infraroodcabine

De voordelen van een infraroodcabine

  • Nederland
  • Een infraroodcabine is goed voor je gezondheid.
  • Mari
  • s.hodak@scherponline.nl

Het is bekend dat je van de zon positieve energie krijgt. De Infrasmart infraroodcabine werkt op dezelfde manier. Infraroodstralen verwarmen je van binnenuit, waardoor er een dieptewerking plaatsvindt. Dit heeft een positief effect op de gezondheid en werkt bijvoorbeeld verlichtend bij spierpijn en gewrichtspijn. Omdat je het warm krijgt in de infraroodcabine ga je extra transpireren, wat er voor zorgt dat je lichaam sneller gereinigd wordt en dat je weerstand verbeterd wordt.

Sporten en infraroodstralen
Infraroodstralen zorgen ervoor dat je bij een sportblessure sneller herstelt. Daarnaast bevorderen de stralen de stofwisseling en kunnen ze ook helpen bij chronische pijnen. Een sessie in een infraroodcabine is echter niet alleen goed voor het herstellen van spieren en gewrichten, maar je verbrandt ook veel calorieën. Tijdens een sessie van 30 minuten kun je al 600 calorieën verbranden, terwijl je ondertussen kunt ontspannen in plaats van je in te spannen.

Infraroodcabine of traditionele sauna
De infraroodcabine heeft een hoop voordelen vergeleken met een traditionele sauna. Een van die voordelen is de snelle opwarmtijd van een infraroodcabine. Bij een traditionele sauna is deze rond de 45 minuten, afhankelijk van de grootte van de cabine. Een infraroodcabine warmt echter al in 5 tot 10 minuten op. Ook is een infraroodcabine goedkoper in gebruik dan een traditionele sauna. Dit komt doordat een traditionele sauna op krachtstroom werkt en dus veel meer energie verbruikt. Een infraroodcabine kan aangesloten worden op een normaal stopcontact. Je kunt dus ook zeggen dat een infraroodcabine goedkoper is. Een infraroodcabine heeft een positief effect op de spieren en gewrichten omdat er met dieptewerking gewerkt wordt. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor krijg je een soepele en zachte huid.

Overige voordelen van een infraroodcabine zijn:
- Makkelijk in gebruik
- Snel opgewarmd
- Op een 220V stopcontact aan te sluiten
- Makkelijk te plaatsen en installeren

Over Anette

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top