woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De Vrijheid volledig uitverkocht tijdens SAIL 2015!
De Vrijheid volledig uitverkocht tijdens SAIL 2015!

De Vrijheid volledig uitverkocht tijdens SAIL 2015!

  • Nederland
  • De imposante Vrijheid is volledig uitverkocht op alle SAIL-arrangementen. Zowel voor de SAIL IN, als de middag- en vuurwerkvaart is dit adembenemende schip niet meer te boeken. Wel is er nog een aantal andere schepen en arrangementen beschikbaar, maar wees er snel bij!
  • NAUPAR
  • http://www.sail-2015.nl/actueel/de-vrijheid-volledig-uitverkocht-tijdens-sail-2015
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • De Vrijheid volledig uitverkocht tijdens SAIL 2015!

De imposante Vrijheid is volledig uitverkocht op alle SAIL-arrangementen. Zowel voor de SAIL IN, als de middag- en vuurwerkvaart is dit adembenemende schip niet meer te boeken. Wel is er nog een aantal andere schepen en arrangementen beschikbaar, maar wees er snel bij!

De Vrijheid

Het ruime zeiloppervlak van meer dan 500 vierkante meter maakt van de Vrijheid een echte eyecatcher op het water. Daarnaast is het schip ook van binnen bijzonder mooi afgewerkt: een warm, mahoniehouten interieur in combinatie met de nautische inrichting zorgen voor een gezellige sfeer. De vele banken en tafels aan dek maken van de Vrijheid een ideale locatie om het SAIL-spektakel mee te maken. Er is genoeg ruimte en comfort voor het hele gezelschap!

Beschikbare schepen

Wilt u SAIL 2015 zeker niet missen, maar heeft u nog geen arrangement geboekt? Geen paniek, NAUPAR heeft nog een aantal arrangementen en schepen voor u beschikbaar. Een spetterende vuurwerkshow over het Amsterdamse IJ, een gezellige middagvaart of avondtour inclusief uitgebreide maaltijd aan boord of wordt het een van de andere arrangementen: aan u de keuze!

SAIL Amsterdam 2015

Van 19 tot en met 23 augustus vindt het grote SAIL-spektakel alweer voor de 9e keer plaats. Dit, om de vijf jaar gehouden, evenement wordt ieder jaar populairder. Deze zomer wordt zelfs een recordaantal toeschouwers verwacht. Gedurende vijf dagen vormt de Amsterdamse IJhaven het decor voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top