vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / De website van Apartment Barcelona nu ook in het Nederlands
De website van Apartment Barcelona nu ook in het Nederlands

De website van Apartment Barcelona nu ook in het Nederlands

  • Nederland
  • Het bedrijf biedt momenteel haar website aan in acht talen.
  • Apartment Barcelona
  • www.apartmentbarcelona.com
  • max.swart@apartmentbarcelona.com
  • Barcelona, 20 februarie 2015 -

Appartement in Barcelona, het meest toonaangevende bedrijf van de stad, voor de korte en lange termijn verhuur en van het verkopen van appartementen, heeft nu ook een Nederlandse versie van haar website.

De nieuwe versie van de website werd slechts drie maanden na de lancering van de website in Mandarijn Chinees in juni 2014 gelanceerd. De site is nu beschikbaar in acht verschillende talen, namelijk: Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Russisch, Chinees en Nederlands.

Het aanbieden van een geoptimaliseerde dienst

Volgens uitgegeven gegevens vrijgegeven door Turisme de Barcelona, is Nederland de op zeven na grootste toeristische bron in de stad. Om deze bezoekers de beste service aan te bieden, heeft Apartment Barcelona de website handmatig vertaald naar het Nederlands.

De doelstelling van de onderneming is om zowel bezoekers die op zoek naar het huren van een vakantiewoning in Barcelona als investeerders en families die van plan zijn om vastgoed te kopen in de stad, te helpen met het vinden naar de accommodatie die het beste past bij hun behoefte.

“Vanaf het moment dat Apartment Barcelona ging, was Nederland het land van onze meeste klanten. Veel Nederlandse toeristen, vooral gezinnen kiezen ervoor om een appartement te huren voor hun bezoek aan Barcelona, aangezien dat het meeste comfort biedt. Daarnaast stelt het hen in staat om geld te besparen op uit eten gaan “, zegt David Aguilar, Directeur van Apartment Barcelona.

Toewijding aan innovatie

Trouw aan haar toewijding aan innovatie en continue verbetering, is Apartment Barcelona erin geslaagd meerdere talen te vertalen op haar website. iedere taal van de site is handmatig vertaald door native speakers om de beste kwaliteit van de informatie te waarborgen en om het gemakkelijk voor de klant te maken.

Daarnaast lanceerde de onderneming een mobiele versie van haar website aan het einde van 2013, waardoor klanten ten alle tijden een accommodatie kunnen reserveren in Barcelona, overal en altijd.

About Apartment Barcelona

Apartment Barcelona is een online appartement verhuurbedrijf en makelaardij, met drie vestigingen in de Catalaanse hoofdstad. Hoewel het in eerste instantie gespecialiseerd in vakantie-accommodatie, heeft het bedrijf ook appartementen voor lange termijn verhuur en biedt het appartementen te koop aan. De website van appartement in Barcelona is momenteel beschikbaar in acht talen en biedt meer dan 1000 appartementen aan door heel Barcelona. Voor meer informatie over het bedrijf, kortingen en speciale aanbiedingen, bezoek www.apartmentbarcelona.com.

Neem voor meer informatie contact op met:

Max Swart

Online marketing team

max.swart@apartmentbarcelona.com

Over MaxSwart

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top