donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / De wereldreiziger in de campagne van de Douane
De wereldreiziger in de campagne van de Douane

De wereldreiziger in de campagne van de Douane

  • Nederland
  • De Douane is gestart met een nieuwe reizigerscampagne. De campagne richt zich vooral op ongeveer 2 miljoen reizigers die van hun vakantie, zakentrip of familiebezoek terugkeren van buiten de Europese Unie.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

In de campagne staat de wereldreiziger centraal. Iedereen kan een wereldreiziger zijn, omdat de wereld steeds kleiner wordt en vliegen naar Thailand of Turkije de normaalste zaak ter wereld is geworden. De boodschap is dat reizigers van tevoren checken wat mee terug mag, en dat de Douane reizen App daarvoor een handig hulpmiddel is.

De meeste Nederlandse reizigers weten wel dat er regels zijn over wat je mee terug mag nemen in je reisbagage uit een ander niet EU-land, maar kennen de regels nog onvoldoende. Die regels zijn ook te talrijk om ze allemaal precies te kennen. Daarom maakt de Douane het de reizigers makkelijker met de Douane reizen App. Met deze app kan de reiziger gemakkelijk op reis checken wat hij terug mag nemen in de reisbagage naar Nederland. Daarnaast kunnen reizigers terecht op de facebookpagina, het twitteraccount en het instagramaccount van de Douane voor informatie en vragen.

Doordat reizigers zich bewust worden van het feit dat er regels zijn en zij hun aakopen van te voren controleren komen zij minder voor onaangename verrassingen te staan bij terugkomst: het moeten inleveren van zojuist gekochte goederen of het moeten betalen van accijnzen of invoerrechten.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top