maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / December: de overstapmaand voor zorgverzekeringen
December: de overstapmaand voor zorgverzekeringen

December: de overstapmaand voor zorgverzekeringen

  • Nederland
  • Overstappen naar een andere zorgverzekeraar? Voor de meeste mensen is het besparen op de maandpremie de belangrijkste reden tot een overstap.
  • Zekur Code
  • http://www.zekurcode.info
  • info@zekurcode.info

De maanden rondom de jaarwisseling is de tijd dat mensen nog eens naar hun zorgverzekering kijken en beoordelen of een overstap naar een andere zorgverzekeraar wellicht financieel voordeel op kan leveren. De basisverzekeringen en de aanvullende zorgverzekeringen worden nog eens zorgvuldig naast elkaar gelegd om te kijken of er met name verschillen zijn in de aanvullende pakketten. Met een zorgvuldige vergelijking kan er enorm worden bespaard op de maandelijkse uitgaven. De trend naar de goedkopere verzekeringen is een paar jaar geleden begonnen en ook de mogelijkheden van het internet worden hierbij veelvuldig gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het online declareren en inschrijven in plaats van stapels papierwerk.

Bespaar geld op je maandelijkse premie

Je bent op zoek naar een zorgverzekering maar wilt niet te veel kwijt zijn aan de maandelijkse premie. Je denkt eraan om te beginnen met de vele vergelijkingssites die gewoonweg te veel informatie bieden. Simpeler wordt het er niet op met een vergelijkingssites. De meeste onder ons zijn simpelweg op zoek naar de allergoedkoopste. Er is goed nieuws, want de goedkoopste zorgverzekering is die van Univé Zekur. De zorgverzekering van Zekur is zowel in 2013 als in 2014 de allergoedkoopte. De verschillen in premies tussen de verschillende aanbieders zijn enorm, met vaak aanzienlijke verschillen in de basisverzekeringen en vaak ook bij de aanvullende verzekeringen. De overstap maken naar een andere aanbieder loont en kan een enorm bedrag op jaarbasis schelen.

Een goede studentenverzekering

De ZEKUR zorgverzekering is enorm aantrekkelijk voor jongeren en studenten. Univé Zekur haakt speelt namelijk in op actuele ontwikkelingen. Gebruik maken van de online mogelijkheden. Modern, snel en effectief. Simpelweg alles lekker online. Wel zo makkelijk. Vergeet de oude tijden maar met de papieren rompslomp, want het aanmeldproces verloopt gewoon online via de site. Je krijgt een kwalitatief uitstekende zorgverzekering tegen een bijzonder aantrekkelijke premie. De goedkoopste premie welteverstaan. De Zekur zorgverzekering is namelijk al een aantal jaar de allergoedkoopste zorgverzekeraar van Nederland.

Bespaar nog eens 12,50 euro

Voor de goedkoopste zorgverzekeraar zit je goed bij Univé Zekur. Hier bovenop kun je ook nog eens rekenen op een éénmalige teruggave van 12,50 euro met de Univé Zekur Code. Enige stap om aanspraak te maken op de korting is door de Univé Zekur code is door op de groene knop aan de rechterkant van de Zekur Code pagina te klikken. Vervolgens wordt je automatisch begeleidt naar de aanmeldpagina. Na invoering van de actiecode wordt de korting teruggestort op jouw bankrekening.

» Meer weten? Ga naar de kortingspagina voor de Zekur Code en doe je voordeel.

Over Thijs-S

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top