woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Decemberactie tbv gezinnen in de Achterhoek doorslaand succes
Decemberactie tbv gezinnen in de Achterhoek doorslaand succes

Decemberactie tbv gezinnen in de Achterhoek doorslaand succes

  • Nederland
  • 50 gezinnen worden dit jaar voorzien van een goed gevuld sinterklaaspakket Voor het eerst wordt dit jaar op de facebookpagina https://www.facebook.com/groups/493877037377244/ een decemberactie gehouden voor gezinnen die dit jaar om wat voor reden dan ook geen 'normale'sinterklaas kunnen vieren. Dit kunnen gezinnen zijn die het financieel zwaar hebben, een zware tijd achter de rug hebben of gewoon een opkikkertje verdienen.
  • Decemberactie Achterhoek 2013
  • https://www.facebook.com
  • erikmiranda1@hotmail.nl
  • https://www.facebook.com/groups/493877037377244/

Met een grote groep vrijwilligers is de laatste weken hard gewerkt om zoveel mogelijk kado’s voor sinterklaasavond te verzamelen en deze worden 30 november a.s. onder de gezinnen uitgedeeld. Het doel van de initiatiefnemers Miranda Apenhorst-Hollweg en Erik Hollweg is om een glimlach op ieder gezicht te toveren op pakjesavond. “het gevoel van Sinterklaasavond is iets waar je als kind met plezier aan terug moet kunnen denken”. Naast de Sinterklaasactie gaat de facebookpagina dit jaar ook kerstpakketten inzamelen met als motto; “Ik geef dit jaar MIJN kerstpakket aan…..”. De bedoeling is dat vele bedrijven in de regio worden aangeschreven om dit bericht op hun intranet te plaatsen zodat werknemers hun pakket kunnen doneren aan de actie, maar het is ook mogelijk om zelf in een doos een pakket samen te stellen voor gezinnen die ook met kerst weinig tot niks kunnen doen vanwege hun situatie.

Naast deze actie is de facebookgroep bezig met het oprichten va Het Varsseltje, een ruilmunt die gebruikt kan worden voor het ruilen van kinderkleding. Bij inlevering van kleding krijgt men Varsseltjes terug die men weer kan inwisselen tegen andere kleding. Deze actie start vanaf 9 december met als standplaats Varsseveld.

Over Miranda Apenhorst-Hollweg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top