zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Decision Tree ontwikkelt “no cure no pay” marketing voor webwinkels
Decision Tree ontwikkelt “no cure no pay” marketing voor webwinkels

Decision Tree ontwikkelt “no cure no pay” marketing voor webwinkels

  • Nederland
  • Naarmate het digitale tijdperk zich ontwikkelde startte meer en meer ondernemers met het online verkopen van hun producten via webwinkels. Hierdoor ontstond er natuurlijk enorm veel aanbod en was het erg belangrijk dat jouw winkel goed gevonden kon worden boven je concurrenten. Dit heeft geresulteerd in online marketing, dat vandaag de dag onmisbaar is als je online wilt beginnen aangezien de technologie en methodes steeds geavanceerder worden. In dit artikel gaan we een online marketingstrategie onder de loep nemen en dat is de “no cure no pay” methode wat ontwikkeld wordt door het bedrijf Decision Tree.
  • data-driven-content-marketing-750x346
  • Decisiontree
  • Decisiontree
  • proschrijven@gmail.com

Wat is Decision Tree?

Decision Tree is een jonge marketing agency gefocust op website optimalisatie. Ze bieden vele diensten aan zoals linkbuilding, adverteren, infographics, en content marketing. Kortom helpen ze je bedrijf te groeien door middel van je website om meer sitebezoekers te genereren, of om je producten en diensten beter in het licht te zetten. Ook zijn ze nu bezig met het ontwikkelen van het “no cure no pay” systeem, waar we nu meer informatie over zullen geven.

No cure no pay marketing

Deze Engelse term is te vertalen naar “geen oplossing, geen betaling”. Dit houdt in dat als een bedrijf een dienst aan de klant levert de klant pas hoeft te betalen als alles goed en naar wens is uitgevoerd. Voor vele klanten en bedrijven is dit een uitkomst, omdat de betaling afhangt van de kwaliteit van de opdracht. Dit concept wordt breed ingezet door bijvoorbeeld advocaten, makelaars, en uiteraard de internet marketeers en affiliate netwerken, waar we dieper op zullen ingaan omdat Decision Tree volgens deze methode werkt. Indien je als nieuwe klant bij het bedrijf aanklopt zullen ze geen kosten vragen zonder resultaat en gaan ze gelijk voor je aan de slag. Ze zullen de waarde van je website verbeteren en deze beter vindbaar in Google neerzetten. Als dit extra omzet oplevert, betaal je het bedrijf alleen een commissie over de extra verkopen die door Decision Tree zijn behaald. Op deze manier betaal je echt alleen voor eindresultaat en hoef je geen geld uit te geven aan advertenties of content marketing. Op de website van het bedrijf decisiontree.nl, kan je meer lezen over deze methode en welke webwinkels ze hiermee al hebben geholpen. Ook doen ze graag een gratis analyse voor je website om te kijken hoe ze jou het beste kunnen helpen. Het “no cure no pay” concept is dus een mooie uitkomst voor als je een relatief goedkope manier zoekt om je bedrijf online te optimaliseren, aangezien je alleen betaald voor de extra inkomsten.

Andere diensten van Decision Tree

Zoals al eerder vermeld biedt het bedrijf andere services aan om je website te optimaliseren en deze zullen we in het kort nog even toelichten zodat je inzicht krijgt wat in jouw situatie zou kunnen werken. We beginnen met linkbuilding, dat ervoor zorgt dat je op de zoekmachines beter zichtbaar bent. Dit wordt behaald door organische zoekresultaten en het plaatsen van links zodat meer mensen op jouw website terecht komen. Het bedrijf heeft hiervoor een speciale methode, Links Bricks genaamd. Dit werkt door middel van backlinks, waarbij de link van jouw website op een andere gerelateerde website wordt geplaatst, wat moet zorgen voor extra bezoekers. Hierbij is het natuurlijk wel erg belangrijk dat het bedrijf kracht zet bij jouw website en dat het echt goed gerelateerd is. De volgende dienst die ze kunnen leveren is adverteren. Dit klinkt simpel, maar in de online wereld is dit een enorme strijd om nieuwe bezoekers binnen te kunnen halen. Het bedrijf zal gaan kijken naar welke marketingstrategie het beste werkt en zo bepalen hoeveel adverteren je echt nodig hebt zodat je niet te veel betaald voor het plaatsen van je kernwoorden. Ook kunnen ze het voor je opzetten als je hier nog helemaal geen gebruik van maakt.

Nog een dienst die ze leveren is infographics, wat voor beginnende online shops waarschijnlijk een relatief nieuw begrip zal zijn. Dit is een manier om je producten en diensten in het licht te zetten door middel van een mooi verhaal gecombineerd met afbeeldingen over je bedrijf en services. Infographics zijn een goede manier om data te verzamelen en om je bedrijf professioneel neer te zetten. Ook zullen mensen eerder onthouden wat er op je site staat omdat plaatjes meer zeggen dan woorden. De laatste service is content marketing, waarmee je je vooral focust op je klanten en hoe je ze het beste kunt helpen. Zo wordt er onderzocht wie je klanten zijn en de inhoud van je website hierop aangepast. Op deze manier vergroot je snel de vindbaarheid en omzet van je winkel omdat je weet dat je klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Over Sashadeboer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top