maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deelname BAM aan Dutch Green Building Week
Deelname BAM aan Dutch Green Building Week

Deelname BAM aan Dutch Green Building Week

  • Nederland
  • De Dutch Green Building Council organiseert van 22 tot en met 26 september 2014 de vierde editie van de Dutch Green Building Week. Deze week staat volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. BAM levert daaraan een bijdrage met drie seminars.
  • Koninklijke BAM Groep nv
  • http://www.bam.nl
  • info@bam.nl
  • http://www.bam.nl/pers/persberichten/deelname-bam-aan-dutch-green-building-week?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Op dinsdag 23 september bij het CRH minisymposium ‘Duurzaamheid begint bij het ontwerp’ laat Jothijs van Gaalen (BAM Infraconsult) tijdens zijn presentatie ‘Het begint met BIM’ zien hoe BIM bijdraagt aan duurzaamheid in de keten. Het minisymposium wordt gehouden bij Ecobouw in de Jaarbeurs Utrecht.

Op woensdag 24 september verzorgt Willem Weeda (Mostert De Winter) een presentatie over de beleving van groen op gevels en daken. Er zijn grote voordelen te noemen van groene gevels en daken voor gebouwen, zoals isolatiewaarde, geluidabsorptie, IR- en UV-bescherming en constante temperatuurbehoud. Daarnaast zijn de opname van fijnstof, afbraak van schadelijke stoffen, water buffering en vermeerderen van de ecologische infrastructuur belangrijke voordelen voor de omgeving. De presentatie maakt deel uit van het programma ‘De beleving van groen’ en wordt gehouden bij Alterra Wageningen UR.

Daarnaast zal op 24 september Mirjam Selhorst (BAM Utiliteitsbouw) tijdens de seminar ‘Evaluatie bouwproces met BREEAM’ (door BAM en atelier Pro), een jaar na de oplevering de balans opmaken van de nieuwe regiokantoren van Enexis, die zijn gebouwd volgens de BREEAM-NL methodiek. Wat hebben de gekozen credits opgeleverd? Dit vindt plaats in regiokantoor Enexis Zwolle.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op http://www.dgbw.nl/

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top