donderdag, oktober 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos
Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos

Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos

  • Nederland
  • Minister-president Rutte neemt woensdag 20 en donderdag 21 januari 2016 deel aan het World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. Ook minister van Financiën en Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport reizen af naar Davos.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

Minister Dijsselbloem is aanwezig van woensdag 20 t/m vrijdag 22 januari, minister Ploumen van woensdag van 20 januari t/m zaterdag 23 januari. Minister Schippers neemt van woensdag 20 t/m vrijdag 22 januari deel aan het WEF.

Het WEF is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, hoogleraren en journalisten. Het thema van het WEF is dit jaar ‘Mastering The Fourth Industrial Revolution’. Tijdens verscheidene debatten wordt gesproken over de grote technologische veranderingen in de wereld onder andere op het gebied van robotisering en big data, en de economische, politieke en sociale gevolgen daarvan. De bewindspersonen nemen in Davos deel aan verschillende sessies en hebben onder andere ontmoetingen met collega’s, CEO’s en economen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top