dinsdag, oktober 26, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos
Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos

Deelname bewindspersonen aan World Economic Forum in Davos

  • Europa
  • Minister-president Rutte neemt woensdag 22 en donderdag 23 januari deel aan het World Economic Forum (WEF) in het Zwitserse Davos. Ook minister Dijsselbloem van Financiën, minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport reizen af naar Davos.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/01/20/deelname-bewindspersonen-aan-world-economic-forum-in-davos.html

Minister Ploumen is aanwezig vanaf woensdag 22 januari. Minister Dijsselbloem en minister Schippers arriveren een dag later. De drie ministers zijn tot en met zaterdag 25 januari aanwezig in Davos.

Het WEF is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, hoogleraren en journalisten. Tijdens verscheidene debatten spreken zij over de economische en sociale problemen en kansen in de wereld. De bewindspersonen nemen in Davos deel aan verschillende sessies en hebben ontmoetingen met collega’s, CEO’s en economen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top