dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Defensie Duikgroep bergt lichaam vermiste Noor
Defensie Duikgroep bergt lichaam vermiste Noor

Defensie Duikgroep bergt lichaam vermiste Noor

  • Nederland
  • Marineduikers van de Defensie duikgroep (DDG) hebben gisteravond in het water bij het Amsterdamse Max Euweplein het lichaam geborgen van Tore Grodem. De 21-jarige Noor werd vermist sinds hij op 19 december een avond ging stappen.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2015/01/09/defensie-duikgroep-bergt-lichaam-vermiste-noor

Eerder deze week werden op verzoek van de politie Defensieduikers ingezet. De politie had al met honden en een sonarboot gezocht. Defensie werd gevraagd duikers in te zetten aangezien hun sonarapparatuur naast verticaal ook horizontaal onder water kan zoeken.

Op donderdagavond ontdekte een voorbijganger een lichaam in het water. Aangezien de marineduikers nog in de buurt waren, werd hen gevraagd het lichaam te bergen. Onderzoek van kleding, documenten en het signalement bevestigde dat het om de vermiste toerist ging. De politie heeft het droevige bericht aan de familie overgebracht.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top