vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Media & Sociale Netwerken / Defensie neemt online magazines in gebruik
Defensie neemt online magazines in gebruik

Defensie neemt online magazines in gebruik

  • Nederland
  • Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp lanceert vrijdag de eerste online Defensiekrant. Hiermee stelt Defensie de lezers in staat om de achtergronden bij het Defensienieuws overal en altijd te lezen: op de laptop, de tablet of de smartphone.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/01/15/defensie-neemt-online-magazines-in-gebruik.html

Na de digitale Defensiekrant vervangt Defensie de komende maanden nog 6 magazines door een online-variant. Daarmee is Defensie het eerste ministerie dat op deze schaal personeelsbladen digitaliseert. Sinds 1978 heeft de papieren versie van de Defensiekrant een belangrijke rol vervuld bij het in- en extern verspreiden van Defensienieuws. Aan dat papieren tijdperk is nu een einde gekomen.

Meer informatie

Met de nieuwe Defensiekrant is het mogelijk om bijvoorbeeld een militair of wapen op het scherm aan te klikken en meer informatie te krijgen. Wie een foto genomen in Afghanistan aanklikt, ziet nu ook echt het droge zand voorbij stuiven en van militaire inzet waar ook ter wereld zijn indrukwekkende videobeelden te zien.

Abonneren

De Defensiekrant bijt vrijdag het spits af. Alle Hens, Landmacht, de Vliegende Hollander, KMar Magazine, Pijler en Materieelgezien volgen de komende maanden. In april is het project gereed. Aanmelden voor alle online magazines van Defensie, inclusief de Defensiekrant, kan via www.defensie.nl/abonneren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top