zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Defensie-operaties: Serious Request van Radio 3
Defensie-operaties: Serious Request van Radio 3

Defensie-operaties: Serious Request van Radio 3

  • Internationale
  • Nederlandse militairen, het merendeel landmachtmilitairen van het 1 German-Netherlands Corps uit Munster, hebben in de Afghaanse hoofdstad Kabul geld ingezameld voor de actie Serious Request van Radio 3. Een overzicht van Defensie-operaties van 9 tot en met 15 december.
  • Ministerie van Defensie
  • http://www.defensie.nl
  • persvoorlichting@mindef.nl
  • http://www.defensie.nl/missies/actueel/algemeen/2013/12/17/46210105/Weekoverzicht_Defensie_operaties

Het terras van het Holland House op het NAVO-hoofdkwartier was hiervoor speciaal omgebouwd tot een glazen huis. Op Mazar-e-Sharif hebben Nederlandse luchtmachtmilitairen voor hetzelfde doel geld ingezameld met een Color Run en 9 aaneengesloten dagen met ludieke acties.

De Nederlanders in Kabul zetten een run bike run-wedstrijd op. Tussen 5.30 uur en 19.30 uur legden de atleten op loopbanden en spinfietsen in totaal een afstand van bijna 1.000 kilometer af. Mede dankzij de spontane giften, ook van buitenlandse collega’s, was de actie een daverend succes. De totale opbrengst van het evenement bedroeg € 2.804. De marechaussee overhandigt het geld vrijdagavond 20 december in het Glazen Huis in Leeuwarden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top