woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / Definitieve evaluatie van het ERI project
Definitieve evaluatie van het ERI project

Definitieve evaluatie van het ERI project

  • Europa
  • Het Europese Terugkeerfonds (ETF) heeft subsidie toegekend aan een consortium van vijf Europese lidstaten (Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zweden) voor de implementatie van het ERI (European Re-integration Instrument) project.
  • Ministerie van Veiligheid en Justitie
  • www.dienstterugkeerenvertrek.nl
  • info@dtv.minbzk.nl
  • http://www.dienstterugkeerenvertrek.nl/actueel/013/03/call-for-proposal-eri-final-evaluation-dutch.aspx?cp=66&cs=17113

Het hoofddoel van het ERI project ziet toe op de herintegratie van vreemdelingen die zonder rechtmatig verblijf in de voornoemde Europese lidstaten verblijven. De landen van herkomst van de doelgroep zijn: Afghanistan, Azerbeidzjan, Irak, Marokko, Nigeria, Pakistan en de Russische Federatie.

Voor de definitieve evaluatie van het ERI project is de Dienst Terugkeer en Vertrek (onderdeel van het ministerie van Veiligheid en Justitie in Nederland) op zoek naar een rechtspersoon die de definitieve evaluatie wil uitvoeren.

Het totaal beschikbare budget voor de definitieve evaluatie bedraagt € 40.000 (veertig duizend Euro).

De call for proposal – ERI Final Evaluation is op maandag 8 april 2013 (om 17.00 uur CET) gesloten. De evaluatie- en gunningsprocedure zal maximaal 28 werkdagen bedragen. De Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) streeft ernaar om alle indieners zo spoedig mogelijk na de evaluatie- en gunningsprocedure te berichten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top