maandag, maart 8, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Dell EMC benoemt Lijong Tjang A Tjoi tot Managing Director Enterprise
Dell EMC benoemt Lijong Tjang A Tjoi tot Managing Director Enterprise

Dell EMC benoemt Lijong Tjang A Tjoi tot Managing Director Enterprise

  • Nederland
  • Dell EMC heeft Lijong Tjang A Tjoi benoemd tot Managing Director Enterprise van Dell EMC Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Dell EMC in Nederland met een focus op het enterpise-segment.
  • wDell EMC
  • info@DellEMC.com
Lijong Tjang A Tjoi werkt vanaf februari 1997 bij Dell in Amsterdam. Hij heeft de afgelopen jaren leiding gegeven aan het Dell Global 500 / Dell EMC Global Client-team in Nederland. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de Sales & Solutions-activiteiten van Global Segment in Nederland en de UK. Deze functie kreeg hij nadat hij binnen Dell de rol van Global Account Director en Regional accountmanager voor een aantal multinationals had bekleed. Na zijn studie startte Lijong bij Exact Software als Enterprise Resource Planning consultant. Lijong heeft een bachelor in Information Technology Management en een MBA in General Management van de IMD in Lausanne, Zwitserland.“We zijn blij dat we in Lijong Tjang A Tjoi een zeer ervaren collega hebben gevonden die het managementteam van Dell EMC Nederland wil komen versterken”, zegt Stephane Pate, Vice President Enterprise Dell EMC for Western Europe. “Lijong kent het bedrijf van binnen en buiten en weet als geen ander met welke uitdagingen onze klanten dagelijks te maken hebben. Dankzij ons krachtige managementteam staan we sterk om verder te groeien in deze voor Dell EMC belangrijke markt. Ik ben ervan overtuigd dat Lijong uitstekend in staat is om onze klanten en partners verder te helpen bij het realiseren van hun digitale transformatie en commercieel succes.”

*-*-*-*-*-*

Over Dell EMC
Dell EMC maakt onderdeel uit van Dell Technologies, en stelt organisaties in staat hun datacenter te moderniseren, automatiseren en transformeren middels een converged infrastructuur, servers, storage en databeschermingstechnologie. Dit zorgt voor een betrouwbare fundering voor bedrijven om hun IT te transformeren op basis van een hybrid cloud en hun business te transformeren met de inzet van cloud-native applicaties en big data-oplossingen. Dell EMC bedient klanten in 180 landen, inclusief 98 procent van de Fortune 500, met het meest uitgebreide en innovatieve portfolio van edge tot core tot cloud.

Voor meer informatie                                    

Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Laura Witlox / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl

Lijong Tjang A Tjoi

 

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top