maandag, april 12, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dell introduceert Latitude Rugged Extreme-serie voor de zwaarste taken onder de meest extreme omstandigheden
Dell introduceert Latitude Rugged Extreme-serie voor de zwaarste taken onder de meest extreme omstandigheden

Dell introduceert Latitude Rugged Extreme-serie voor de zwaarste taken onder de meest extreme omstandigheden

 • Nederland
 • Dell introduceert Latitude Rugged Extreme-serie voor de zwaarste taken onder de meest extreme omstandigheden
 • Latitude RX14 army
 • Dell
 • www.dell.nl
 • ingrid.hamers@axicom.com
 • Dell introduceert twee nieuwe robuuste notebooks, de Latitude 14 Rugged Extreme en de Latitude 12 Rugged Extreme convertible. Deze nieuwe notebooks leveren krachtige prestaties in de meest extreme werkomstandigheden.

Dell introduceert vandaag twee nieuwe robuuste notebooks, de Latitude 14 Rugged Extreme en de Latitude 12 Rugged Extreme convertible. Deze nieuwe notebooks leveren krachtige prestaties in de meest extreme werkomstandigheden.

“Met een compleet nieuwe vormgeving en technische primeurs bevestigen de Latitude 12 en 14 Rugged Extreme Dell’s uitgebreide toewijding om het werken in extreme omstandigheden mogelijk te maken”, zegt Kirk Schell, voormalig officier bij de Amerikaanse marine en vice president, commercial PC’s, Client Solutions Group bij Dell. “De Rugged Extreme vindt zijn oorsprong in de betrouwbare, veilige en beheerbare Latitude-productlijn. Hij functioneert in de directiekamer en in het veld of welke werklocatie dan ook – een garantie die alleen Dell kan geven.”

Robuust en productief op elke plek

De Dell Latitude Rugged Extreme-systemen zijn gemaakt om omstandigheden als stof, vocht, vallen, trillingen en extreme temperaturen te weerstaan. Omstandigheden waarmee gebruikers in het leger, de openbare orde, fabrieksomgevingen en eerste hulp met regelmaat te maken hebben.

De Latitude Rugged Extreme-notebooks zijn onafhankelijk naar militaire standaarden getest op onder andere een vrije val van twee meter en bescherming tegen het binnendringen van emissies en gevaarlijke stoffen. Er bestaat geen perfecte toets om elke scenario na te bootsen, daarom is het Dell Rugged Extreme-portfolio buiten alle bestaande standaarden om getest in ‘echte’ situaties.

De Dell Latitude 12- en 14 Rugged Extreme-notebooks zijn gemaakt de meest veeleisende omstandigheden te doorstaan met de meest robuuste materialen, zoals slagvaste ultra-polymeren en stevige magnesiumlegeringen. Data worden tegen de elementen beschermd door poorten die volledig afgedicht kunnen worden. Vierde generatie QuadCool™ temperatuurbeheer zorgt dat het notebook ook bij hoge temperaturen presteert.

De Latitude Rugged Exteme portfolio bevat daarnaast ook nog de volgende innovaties:

 • Direct-view beeldscherm voor productiviteit in de stralende zon, het reduceert de reflectie en schittering en is minder afhankelijkheid van backlight (daardoor is de batterijtijd langer).
 • Resistive MultiTouch op de Latitude 12 Rugged Extreme dat intuïtieve gebaren herkent zelfs bij het dragen van dikke handschoenen.
 • Rugged ‘flip hinge’ convertible beeldscherm voor de Latitude 12 Rugged Extreme.
 • Universele docking-mogelijkheden in het hele Dell Rugged Extreme-portfolio, onafhankelijk van de vormfactor.
 • Afgeschermd, te personaliseren ‘RGB’ backlit toetsenbord maakt het werk in alle lichtomstandigheden mogelijk en biedt een ‘instant stealth’-modus om incognito te kunnen werken.
 • Tot 16GB geheugen en tot 512GB solid state-storage.
 • Full HD webcam met privacy afsluiter.
 • Acht megapixel camera met flitser op de Latitude 12 Rugged Extreme.
 • USB 3.0 en seriële poorten op alle Rugged Extreme-producten en dual serial/RJ-45 op de Latitude 14 Rugged Extreme.

De Latitude 12 en 14 Rugged Extreme-notebooks maken productiviteit op elke plek mogelijk met een lange batterijduur – tot respectievelijk 8,5 en 14 uur. Hierdoor kan men een hele werkdag werken met vierde generatie Intel Core processors, snel solid state-geheugen en grafische opties voor de Latitude 12 Rugged Extreme. Om altijd in contact te blijven en goed samen te kunnen werken worden beide modellen geleverd met een varia aan draadloze opties, waaronder mobiele breedband en toegepaste GPS.

Van de directiekamer tot de werkplaats
Latitude staat gelijk aan zakelijke productiviteit en Rugged Extreme 12 en 14 vormen daarin geen uitzondering. Ze bieden buitengewone beveiliging, beheer en betrouwbaarheid voor extreme werkplekken en maken altijd en overal connectiviteit mogelijk zonder in te leveren op de behoeft van de IT-afdeling. Nieuwe toevoegingen zijn onder andere eenvoudiger systeembeheer met een optie tot beheer op afstand en beschikbaarheid van Intel vPro-technologie voor efficiënt out-of-band beheer, beschikbaarheid van FIPS 140 – 2 compliant Trusted Platform Module (TPM1.2). Daarnaast beschikken de notebooks over Dell Data Protection | Encryptie en geavanceerde ControlVault-authenticatie en is er een uitgebreide set Dell service- en supportopties.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top