donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte Ctrl en Basecone gaan samenwerking aan voor online documentverwerking
Deloitte Ctrl en Basecone gaan samenwerking aan voor online documentverwerking

Deloitte Ctrl en Basecone gaan samenwerking aan voor online documentverwerking

  • Nederland
  • Deloitte Ctrl voegt Basecone als ketenpartner toe aan de online dienstverleningsportal Ctrl. Met deze samenwerking komt de innovatieve cloudoplossing van Basecone voor het aanleveren en opslaan van facturen en documenten door bedrijven en ondernemers beschikbaar voor klanten van Deloitte.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-ctrl-en-basecone-gaan-samenwerking-aan-voor-online-documentverwerking/?

Deloitte Ctrl is sinds 2004 de website voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en biedt dienstverlening aan via vaste abonnementsvormen. Het platform is gekoppeld aan diverse online diensten, waaronder online boekhouden en het genereren en opvragen van managementrapportages of jaarrekeningen.

Gert de Jong, Deloitte Ctrl leader, geeft aan dat bedrijven en ondernemers behoefte hebben aan actuele stuurinformatie: “Doordat de inkoopfacturen sneller worden verwerkt in de financiële administratie, is ook de sturingsinformatie meer actueel en compleet. Er zwerven geen inkoopfacturen meer rond binnen het bedrijf, maar deze zijn bij binnenkomst onderdeel van de managementinformatie. Door de samenwerking met Basecone kunnen alle facturen real-time aangeleverd, herkend en geboekt worden in de financiële administratie van de ondernemer. Met het optimaliseren van de administratieve processen van de bedrijven kunnen klanten een kostenreductie en professionaliseringsslag realiseren. Basecone zorgt voor een efficiënte verwerking van de facturenstroom.”

Maurice Tijhuis, een van de oprichters van Basecone: “Basecone zorgt ervoor dat de administratie in minder tijd altijd is bijgewerkt, zodat Deloitte op basis van nog actuelere data klanten kan adviseren en begeleiden. We zijn trots dat Deloitte ons na een uitgebreide selectie- en testprocedure heeft gekozen tot partner voor het Ctrl-platform.”

De Jong bevestigt: “Met de uitbreiding van Ctrl met Basecone ervaren we al dat de leveranciers- en klantgegevens vanuit Basecone bijgewerkt worden, dat alle facturen digitaal beschikbaar komen in het archief en dat het invoeren en bijwerken van de boekhouding efficiënt en gemakkelijk is voor onze klanten. De gebruikers van Ctrl voorzien we direct van actuele beslisinformatie en inzichten, wat van onschatbare waarde is in deze tijd.”

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-ctrl-en-basecone-gaan-samenwerking-aan-voor-online-documentverwerking/?#sthash.FhM7pwbS.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top