zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte en Amsterdam Center for Business Analytics verstevigen samenwerking
Deloitte en Amsterdam Center for Business Analytics verstevigen samenwerking

Deloitte en Amsterdam Center for Business Analytics verstevigen samenwerking

  • Nederland
  • Het Amsterdam Center for Business Analytics en Deloitte hebben hun samenwerking verstevigd. Deloitte is sponsoring partner geworden van een studie over ‘Big data ter ondersteuning van online besluitvormingsprocessen’. Centraal in deze studie staat een zogenaamd mobile sensing platform, waarin mobiele apparaten grote hoeveelheden data en modellen die data omzetten in nieuwe inzichten samenkomen.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-en-amsterdam-center-for-business-analytics-verstevigen-samenwerking/?

Het Amsterdam Center for Business Analytics (ACBA) is een recent opgericht instituut van de Vrije Universiteit (VU) dat zich richt op de ontwikkeling, verspreiding en exploitatie van business analytics en data science-kennis en toepassingen door het samenbrengen van bedrijven en wetenschappelijk onderzoek. ACBA is een gezamenlijk initiatief van de afdelingen Information, Logistiek & Innovatie (FEWEB), Wiskunde en Computer Sciences (FEW) van de VU.

Deloitte heeft gekozen voor samenwerking met ACBA omdat het toegang tot wetenschappelijk onderzoek van fundamenteel belang acht voor het verbeteren van onze dienstverlening en de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. De samenwerking biedt de VU toegang tot best practices en business cases.

De sponsoring overeenkomst is onlangs ondertekend door de decanen van beide faculteiten: prof. dr. Hubertus Irth ( FEW ) en prof. dr. Willem Verschoor ( FEWEB ) en prof. Mario van Vliet, lid van de Raad van Bestuur van Deloitte. Onder het motto ‘ACBA en Deloitte: buren in data’ vond de ondertekening plaats op de 14e verdieping van het nieuwe Deloitte kantoor in aanbouw op de Zuidas in Amsterdam.

Deloitte en FEWEB hebben al een lange traditie van samenwerking in onderwijs en onderzoek. Dit project is een volgende stap om de samenwerking tussen Deloitte en de Vrije Universiteit te intensiveren.

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-en-amsterdam-center-for-business-analytics-verstevigen-samenwerking/?#sthash.7ExWfiaR.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top