woensdag, december 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte en ING maken Best Managed Companies 2014 bekend
Deloitte en ING maken Best Managed Companies 2014 bekend

Deloitte en ING maken Best Managed Companies 2014 bekend

  • Nederland
  • Deloitte en ING maken vandaag de lijst met ‘Best Managed Companies’ 2014 van het Nederlandse midden- en grootbedrijf bekend. Het zijn dit jaar rond de 75 bedrijven die zich op een innovatieve wijze aanpassen aan de snel veranderende wereld. Deloitte en ING organiseren het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar in samenwerking met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society.
  • Deloitte
  • http://www.deloitte.com
  • info@deloitte.com
  • http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/about-deloitte/articles/deloitte-en-ing-maken-best-managed-companies-2014-bekend.html

De jury concludeert dat het thema ‘innoverend ondernemen’ bij het merendeel van de bedrijven een vraagstuk is waar zij zich actief mee bezighoudt. Ton van Abeelen, partner Deloitte Audit en betrokken bij het Best Managed Companies programma: “De bedrijven laten zien goede ondernemerskwaliteiten te bezitten door lef, visie en doorzettingsvermogen te tonen. Dit werd breed gedeeld en vastgesteld door de juryleden. Opvallend dit jaar is dat ondernemingen in traditionele en ogenschijnlijk moeilijke markten toch goed blijven presteren en continu bezig zijn met de groei en de toekomst van hun organisatie. SEW Eurodrive BV mag voor het zevende jaar op rij de titel ‘Best Managed Company’ voeren en is hiermee de eerste Platinum gekwalificeerde van het programma.”

Wanneer bedrijven kennis blijven vergaren, naar hun klanten blijven luisteren en in staat zijn zich aan te passen aan de veranderende wereld om hen heen, hebben zij volgens Ralph Lange, directeur Marketing Grootbedrijf & Instellingen bij ING Nederland, genoeg potentie om toekomstbestendig te zijn. “Het Best Managed Companies programma laat zien dat deze groep bedrijven wel degelijk kansen weet te pakken en daardoor uitstekende cijfers laat zien. Deze bedrijven bewijzen, dat ondanks de huidige situatie in de markt, voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om succesvol te zijn. We hopen dat deze bedrijven als voorbeeld en inspiratiebron kunnen dienen voor ondernemend Nederland.”

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, mate van innovatie, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top