vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte: Inschrijving Best Managed Companies gestart
Deloitte: Inschrijving Best Managed Companies gestart

Deloitte: Inschrijving Best Managed Companies gestart

  • Nederland
  • Hoe flexibel is uw business model? ING en Deloitte gaan weer op zoek naar de best geleide bedrijven van Nederland. Organisaties kunnen zich tot 30 april aanmelden om kans te maken op de titel ‘Best Managed Companies’ en erachter te komen hoe flexibel hun businessmodel is.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/Over%20Deloitte/articles/inschrijving-best-managed-companies-gestart.html

Best Managed Companies is een programma waarbij ING en Deloitte op zoek gaan naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Voor deelname is vereist dat de bedrijven een omzet kennen van minimaal 15 miljoen euro over 2014, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Het gaat om niet-beursgenoteerde bedrijven die succesvol en toekomstgericht worden geleid.

Hoe flexibel is uw businessmodel?

Dit jaar is het thema ‘Hoe flexibel is uw businessmodel’ en wordt gekeken naar de flexibiliteit van ondernemingen. Ton van Abeelen, partner Deloitte en programmaleider Best Managed Companies: “Tegenwoordig kun je maar een half jaar vooruit kijken vanwege de snel veranderende technologieën en juist daarom is het belangrijk een flexibel businessmodel te hebben.” Ralph Lange, marketing Grootbedrijf & Instellingen van ING Nederland: “Op elk gebied zie je game changers. Wil je daarmee omgaan, moet je snel van geest zijn, flexibel, open minded en nieuwsgierig met hoofdletters.”

Een regionale jury beoordeelt de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de organisaties aan de hand van het wetenschappelijk bewezen Business Maturity Model van Deloitte. Het model geeft een grondige analyse van de onderneming. Daarnaast helpt de ING Conditietest om inzicht te krijgen in verbetermogelijkheden op basis van financiële- en sectorinformatie en wordt de flexibiliteit van de ondernemingen getoetst. Uiteindelijk bepaalt de landelijke jury welke ondernemingen een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Bekijk alle Beste Managed Companies van 2014.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top