vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte lanceert Deloitte University EMEA
Deloitte lanceert Deloitte University EMEA

Deloitte lanceert Deloitte University EMEA

  • Internationale
  • Investeren in talent Deloitte opent vandaag in Brussel de deuren van de DU EMEA: de Deloitte University voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. DU EMEA bouwt voort op het succes van de eerste Deloitte University in het Texaanse Westlake in de Verenigde Staten. In deze universiteit volgden – sinds de oprichting twee jaar geleden – al meer dan 50.000 professionals uit 70 landen een opleiding.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-lanceert-deloitte-university-emea/?

De leerprogramma’s aan de nieuwe Deloitte University zijn volledig op de leest van de EMEA-regio geschoeid. Ze bieden innovatieve opleidingen die een volgende generatie internationale managers en adviseurs voor de uitdagingen van de toekomst klaarstomen.

Kennis als proactieve business tool

In de adviesverlening naar onze cliënten toe, streven wij ernaar de veranderingen in de internationale zakenwereld een stap voor te blijven. Zo geven we hen een naadloze service over de landsgrenzen heen – met een grondige kennis van en respect voor hun lokale gebruiken. Voortdurende opleiding en vernieuwing zijn cruciaal om proactief met die veranderingen om te gaan.

“De zoektocht naar toptalent wordt de komende jaren een stuk competitiever. Met de Deloitte University EMEA onderscheiden we ons van de concurrentie, en zorgen we ervoor dat onze organisatie getalenteerde professionals aantrekt en behoudt”, aldus Peter Bommel, CEO van Deloitte Nederland. “We willen alomvattende, innovatieve en doeltreffende oplossingen bieden als antwoord op de uitdagingen waarmee onze cliënten en de maatschappij geconfronteerd worden.”

De campus

In Dolce Hotels and Resorts vond Deloitte de geschikte faciliteiten voor zijn DU EMEA-opleidingen. Dolce La Hulpe in Brussel is de hoofdcampus van de universiteit, maar ook in het Franse Dolce Chantilly vinden trainingen plaats. Deloitte en Dolce investeerden samen in een aangepaste infrastructuur die de deelnemers een uitmuntende Deloitte-leerervaring garanderen.

Praktijkgerichte topopleidingen

De DU EMEA-opleidingen zijn zo ontwikkeld dat ze integraal deel uitmaken van de dagelijkse werkpraktijk, en doeltreffend en onmiddellijk toegepast kunnen worden. Zo bieden ze deelnemers een tastbare en grote business-meerwaarde. Het aanbod omvat trainingen in business development, leiderschap, en functioneel en sectorspecifiek leren. Net als in de Deloitte University van Westlake, Texas – USA, zijn Deloitte leidinggevenden de lesgevers in DU EMEA. Ze delen hun kennis en praktijkervaring in een op maat gesneden leeromgeving.

Internationaal getoetst leerprogramma

“De Europese Deloitte member firms ontwikkelden gezamenlijk de internationale leerprogramma’s die aangeboden worden door de Deloitte University EMEA. Zo garanderen we onze deelnemers dat hun opleidingen de mondiale omgeving weerspiegelen waarin ze werken en leven”, zegt Jorrit Volkers, Dean, DU EMEA. “Deloitte University EMEA is een plek waar onze huidige Deloitte-leiders komende generaties inspireren en helpen groeien.”

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-lanceert-deloitte-university-emea/?#sthash.AyGLtyQK.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top