vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte maakt nominaties Technology Fast50 en Rising Star bekend
Deloitte maakt nominaties Technology Fast50 en Rising Star bekend

Deloitte maakt nominaties Technology Fast50 en Rising Star bekend

  • Nederland
  • Technology Fast50 viert vijftienjarig bestaan Vandaag maakt Deloitte de vijftig bedrijven bekend die genomineerd zijn voor de 15e editie van de Deloitte Technology Fast50. De bedrijven zijn genomineerd op basis van hun omzetgroei en maken tijdens de Award uitreiking op 31 oktober kans de eerste plaats in de ranking te bemachtigen. De tien kandidaten in de Rising Star categorie zijn ook bekend. Middels een elevator pitch wordt door hen op 31 oktober gestreden om de titel Rising Star 2014 en de titel Most Disruptive Innovator.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/Over%20Deloitte/articles/deloitte-nominaties-technology-fast50-rising-star-bekend.html

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van Technology Fast50: “Het programma wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en heeft al veel ambitieuze en snelgroeiende technologiebedrijven in kaart gebracht. Ook dit jaar komen we een aantal ondernemingen tegen die al eerder in de top 50 zijn geëindigd of hoge ogen hebben gegooid als Rising Star. Zij weten hun groei goed vast te houden. In de lijst van genomineerden zien we dit jaar veel zogenaamde enablers. Dit zijn bedrijven die met hun techniek invulling geven aan het begrip netwerkorganisatie. Daarnaast is aan de inschrijvingen te zien dat de hightech-productie in Nederland leeft en iets is om trots op te zijn.”

De vijftig genomineerden zijn te vinden op www.fast50.nl. Op 31 oktober maakt Jort Kelder de winnaar van de Technology Fast50 2014 bekend.

Verkiezing van de snelst groeiende technologiebedrijven

De Deloitte Technology Fast50 is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De deelnemende bedrijven vertegenwoordigen een of meerdere technologiesegmenten en bestaan langer dan vijf jaar. Hiernaast besteden zij in belangrijke mate aandacht en tijd aan R&D en komt een groot gedeelte van hun omzet uit een aan technologie verwant product of dienst.

Rising Star

Voor bedrijven jonger dan vijf jaar bestaat de Rising Star categorie. De jonge veelbelovende bedrijven worden door een onafhankelijke jury onder leiding van Roel de Hoop van Prime Ventures beoordeeld op omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht. Op het Rising Star Event dat voorafgaand aan de Fast50 Award Ceremony plaatsvindt, kiest de jury na het beoordelen van de pitches de Rising Star van 2014 en de Most Disruptive Innovator. De Rising Star genomineerden zijn eveneens te vinden op www.fast50.nl.

Over Deloitte Technology Fast50

Deloitte organiseert samen met haar sponsorpartners Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, AKD, ABN AMRO, Enternext en Prime Ventures de Technology Fast50. Dit is een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux. Het programma is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De Fast50 zijn de topondernemers van de toekomst, die snel denken en een leidende rol innemen in hun vakgebied. De Rising Star is een speciale prijs die bestemd is voor opkomende, innovatieve bedrijven die tussen de een en vijf jaar bestaan. Kijk voor meer informatie op www.fast50.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top