dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte neemt FCTB over
Deloitte neemt FCTB over

Deloitte neemt FCTB over

  • Nederland
  • Deloitte versterkt leidende positie op het gebied van HR Transformatie, Talent management en HR Cloud
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/over-deloitte/articles/deloitte-neemt-fctb-over.html

Deloitte heeft vandaag de activiteiten van FCTB overgenomen van online dienstverlener Indicia. Met de overname van deze activiteiten versterkt Deloitte haar leidende positie op het gebied van human resources consulting alsmede op de markt van HR Cloud-dienstverlening. FCTB is een succesvol consultancy bureau dat zich met name richt op HR Transformatie, HR Technologie en Talent Management. De transactie behelst de overname van de activiteiten waaronder de medewerkers, relaties en lopende opdrachten. De integratie van FCTB met Deloitte zal per vandaag starten.

Mario van Vliet, managing partner Deloitte Consulting: “Deloitte richt zich op sterke en kwalitatieve groei van zowel de dienstverlening op het gebied van HR Transformatie als op het gebied van HR Cloud. Deloitte heeft al een leidende positie in HR Transformatie en HR Cloud in Nederland en heeft de ambitie deze positie verder te verstevigen. De overname van FCTB levert een mooie bijdrage aan deze ambitie van Deloitte.”

Carlo Korssen, CEO Indicia (holdingmaatschappij FCTB): “Wij zien het als een groot compliment dat de marktleider Deloitte ons benaderd heeft en zijn van mening dat dit een goede stap is voor de verdere groei en ontwikkeling van FCTB.”

Met de overname versterkt Deloitte Consulting haar huidige dienstverlening ten aanzien van HR Transformatie, Talent management en HR Cloud. De verwachting is dat de markt voor deze dienstverlening de komende jaren zal blijven groeien. “We zien een groeiende vraag naar dit type dienstverlening en bijbehorende professionals. Wij zijn als geen ander in staat om end-to-end oplossingen te leveren, van HR (Transformatie) strategie tot en met implementatie”, vervolgt Van Vliet. “Dit is een mooie stap voor FCTB en Deloitte, maar ook zeker voor onze cliënten die wij door deze overname nog beter kunnen bedienen.”

“We bieden ook onze nieuwe medewerkers de toegang tot een groot internationaal netwerk van collega’s en cliënten en verdere groei- en ontwikkelingsmogelijkheden,” aldus Van Vliet. “Daarnaast kunnen wij melden dat Sanne Welzen, voormalig managing partner van FCTB toetreedt als partner bij Deloitte Consulting.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top