maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte: Start inschrijving Best Managed Companies 2014
Deloitte: Start inschrijving Best Managed Companies 2014

Deloitte: Start inschrijving Best Managed Companies 2014

  • Nederland
  • Deloitte en de ING gaan dit jaar voor het eerst samen op zoek naar de best geleide bedrijven van Nederland. Organisaties kunnen zich tot 31 mei aanmelden om kans te maken op de titel ‘Best Managed Companies’.
  • bmc
  • Deloitte
  • www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/start-inschrijving-best-managed-companies-2014/?

Best Managed Companies is een programma waarbij Deloitte en de ING op zoek gaan naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Voor deelname is vereist dat de bedrijven een omzet kennen van ten minste vijftien miljoen euro over 2013, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Het gaat om niet-beursgenoteerde bedrijven die succesvol en toekomstgericht worden geleid. Voor het zevende achtereenvolgende jaar zoekt Deloitte naar de best geleide bedrijven van Nederland, maar doet dat dit jaar voor het eerst samen met de ING en in samenwerking met VNO-NCW, de TiasNimbas Business School en Management Team.

Dit jaar is het thema ‘Innoverend ondernemen’. Volgens Ton van Abeelen, partner Deloitte en programmaleider Best Managed Companies, is het soms nodig het bestaande los te laten: “Innovatie is de drijvende kracht achter de economie doordat nieuwe producten, diensten en processen zorgen voor vooruitgang en uiteindelijk voor succes. Ruud van Dusschoten, directeur Grootbedrijf & Instellingen van ING Nederland, geeft aan dat dit complementaire partnership zorgt voor toegevoegde waarde voor de deelnemende bedrijven: “Succesvol ondernemen is onlosmakelijk verbonden met innoveren. De ING heeft de ambitie om bedrijven te helpen beter te worden en toekomstbestendig te maken.”

Het Best Managed Companies programma bestaat uit verschillende stappen. Een regionale jury beoordeelt de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de organisaties aan de hand van het wetenschappelijk bewezen Business Maturity Model. Het model geeft een grondige analyse van de onderneming. Daarnaast helpt de ING Conditietest om inzicht te geven in verbetermogelijkheden op basis van financiële- en sectorinformatie en wordt de innovatieve slagkracht van bedrijven getoetst. Uiteindelijk bepaalt de landelijke jury welke ondernemingen een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Bekijk alle Beste Managed Companies van 2013.

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/start-inschrijving-best-managed-companies-2014/?#sthash.w2P6U45s.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top