zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte start met Deloitte Legal
Deloitte start met Deloitte Legal

Deloitte start met Deloitte Legal

  • Nederland
  • Deloitte is per 1 januari jl. gestart met juridische dienstverlening onder de naam Deloitte Legal. Deloitte Legal is een aanvulling op het huidige brede palet aan professionele zakelijke dienstverlening van Deloitte die aansluit op veranderende klantbehoeften. Er wordt juridische dienstverlening geboden gebruikmakend van een wereldwijd netwerk, diepe markt- en branchekennis, automatisering en toonaangevende technologieën, waar gewenst en nodig gecombineerd met andere dienstverlening.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-start-met-deloitte-legal/?

Frans Stibbe leidt Deloitte Legal. Stibbe was Managing Partner van DLA Piper Nederland en heeft diverse internationale rollen vervuld. “We hopen binnen afzienbare termijn Deloitte Legal te kunnen neerzetten als een klantgeoriënteerde, kundige en efficiënte juridische dienstverlener. Met een geïntegreerde aanpak zullen we een sterk onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van andere juridische dienstverleners.

Zeker omdat we gebruik kunnen maken van de voorsprong die Deloitte heeft op gebied van innovatie, technologie en IT automatisering en al het talent dat al in huis is”, aldus Stibbe. “Deloitte signaleert dat juridische dienstverlening van groeiend strategisch belang is voor organisaties. De impact van juridisch advies op het nemen van beslissingen op het hoogste niveau neemt toe.”

Daarnaast is bij Deloitte Legal Kris Ruijters gestart als M&A partner. Ruijters komt van Boekel De Néree en heeft eerder gewerkt bij AKD en Andersen. Als derde partner is Michiel Lampe aangetrokken die als notaris bij van Heeswijk Notarissen en daarvoor bij AKD en Andersen werkzaam was. Hij zet zijn carrière voort binnen de Corporate praktijk van Deloitte Legal.

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/deloitte-start-met-deloitte-legal/?#sthash.BS3ErJ9P.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top