zondag, november 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deloitte: Vmbo’ers op de carrièreladder in hoogste gebouw Benelux
Deloitte: Vmbo’ers op de carrièreladder in hoogste gebouw Benelux

Deloitte: Vmbo’ers op de carrièreladder in hoogste gebouw Benelux

  • Nederland
  • De Maastoren in Rotterdam podium voor goede start op de arbeidsmarkt Vandaag hebben 80 vmbo-leerlingen van CSG Calvijn Maarten Luther de Carrièreladder beklommen. In het hoogste kantoorgebouw van de Benelux, De Maastoren in Rotterdam, werden de jongeren letterlijk en figuurlijk een stapje omhoog geholpen op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. De bijeenkomst is georganiseerd door de Deloitte Fair Chance Foundation samen met haar maatschappelijke partner JINC.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://www2.deloitte.com/nl/nl/pages/Over%20Deloitte/articles/vmbo-ers-carriereladder-hoogste-gebouw-benelux.html

Per groep van acht leerlingen werden zo’n tien verdiepingen van de Maastoren bedwongen, onderweg stopten de leerlingen op verschillende etages voor workshops en trainingen. Tijdens deze ‘stops’ leerden jongeren solliciteren, maakten ze kennis met alle facetten van het ondernemerschap en leerden ze Deloitte in de volle breedte beter kennen via een bliksemstage. Ze werden begeleid door 25 enthousiaste coaches uit alle gelederen van Deloitte.

Natascha Ponsioen, Coördinator Calvijn Business School: “Vorig jaar namen we ook deel aan de Carrièreladder. De leerlingen zijn inmiddels afgestudeerd en noemden dit evenement als één van de hoogtepunten uit hun schooltijd.”

De Carrièreladder werd met de overhandiging van certificaten aan de leerlingen feestelijk afgesloten.

Over Deloitte Fair Chance Foundation

Goed onderwijs vergroot de kansen op een succesvolle toekomst. Helaas is zulk onderwijs niet voor iedereen vanzelfsprekend. De Deloitte Fair Chance Foundation biedt jongeren in achterstandssituaties een betere toekomst. Zo wordt de doorstroom van deze jongeren naar de arbeidsmarkt verbeterd en kunnen ze uit hun situatie breken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top