woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dennis van der Dong winnaar in de Burando Production Open (BPO) tijdens de Pinksterraces
Dennis van der Dong winnaar in de Burando Production Open (BPO) tijdens de Pinksterraces

Dennis van der Dong winnaar in de Burando Production Open (BPO) tijdens de Pinksterraces

  • Nederland
  • Op vrijdag 18 mei 2013 installeerde het Norman Intermobiel Racing Team zich op het duinen circuit van Zandvoort voor een veelbelovend Pinksterweekend. De vrije trainingen werden naar tevredenheid afgewerkt door zowel Dennis als Barry van der Dong, de vader-zoon combinatie in de fraai gestylde BMW 320d coupé.
  • _MG_6381
  • Norman Data Defense Systems B.V.
  • www.norman.nl
  • marketing@norman.nl
  • Marketing@norman.nl
  • Mei 2013 Pinksterraces Persbericht Norman

De zaterdag stond onder meer in het teken van de kwalificaties. Op een koele bries en droge baan realiseerde Dennis een pole-position voor Race 1 en een derde plaats voor Race 2. Prima uitgangsposities!

Race 1 stond dit keer ook voor de Zaterdag op het programma. Enige gezonde nervositeit bij de coureurs was op z’n plaats. Het raceteam heeft meerdere tools ontwikkeld om de coureurs optimaal en onbezorgd over de baan te laten gaan zodat de coureurs zich alleen nog maar hoeft te focussen op de race en niet zo zeer over de technische data. Dit werd gemonitord door de techneuten die tijdens de race in de pit box achterbleven echter de weersomstandigheden bleven lastig te voorspellen.

Dennis van der Dong en Pieter van de Wal bleken ‘the best of the Pack’ en vochten passioneel om de eerste plek. Door een afnemende kwaliteit van de banden van Pieter en constante rondetijden van Dennis resulteerde de race in een mooie overwinning voor het Norman Intermobiel Racing Team.

Race 2 stond gepland op de Pinkstermaandag. Barry van der Dong mocht zijn plaats achter het wiel innemen en voelde enige druk om ook een topprestatie neer te zetten net zoals zijn zoon twee dagen eerder. Barry, de rust zelve, veranderde in een nerveus man. Met de steun van het team en ondersteund door 3 prachtige Norman griddames en vele genodigden werd de situatie iets beheersbaarder.

De genodigde bestonden uit relaties van de hoofdsponsor en partner van het raceteam (Norman Data Defense Systems) en uit gasten van Stichting Intermobiel. Deze gasten werden hartelijk onthaald in de Norman VIP Room op het circuit en in de Pitbox eronder daar waar ‘het’ gebeurde.

Na een rollende start van Barry werd er al hard gevochten en hierbij verloor Barry een plaats. De race was nog lang, dacht iedereen. Helaas kwam aan dat laatste een eind nadat Barry gras op de banden had gekregen in al het tumult en hierdoor de grip verloor in ‘de bocht zonder naam’. Een auto met schade tegen de vangrail en een coureur met kleine klachten aan onder andere de nek. Een abrupt einde aan een mooi verhaal. De teleurstelling en bezorgdheid was van de gezichten van het team en de gasten af te lezen echter dat veranderde snel nadat men door kreeg dat de derde plaats in het kampioenschap tot op heden was behaald en de nekklachten van Barry afnamen.

Samenvattend een eerste plek en een uitgevallen auto. Geen pieken zonder dalen. In het kampioenschap staat het team op de derde positie. De volgende race op het TT-circuit in Assen 9 juni brengt weer nieuwe perspectieven om de positie voor het kampioenschap voor het raceseizoen 2013 te verbeteren.

Intermobielracing is ook dit jaar trouw aan Stichting Intermobiel. Intermobiel Racing wil door hun steun de naamsbekendheid van deze mooie organisatie vergroten. Intermobiel zet zich in voor jongeren met een lichamelijke handicap of chronische ziekte in Nederland. Intermobiel Racing steunt Intermobiel met financiën, als het budget het toelaat, en ze geven Intermobiel gratis reclame op de raceauto. www.intermobielracing.com

Norman is opgericht in Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve softwareoplossingen en diagnostische malwareprogramma’s. Norman is gebaseerd op de gepatenteerde Norman SandBox® technologie en biedt consumenten een gemakkelijke oplossing om hun PC’s en gegevens te beveiligen, bedrijven een geïntegreerde aanpak om eindpunten en netwerken te beveiligen en grote ondernemingen de mogelijkheid om geavanceerde, gerichte aanvallen het hoofd te bieden aan de hand van analyse en defensieve netwerken. www.norman.nl

http://www.youtube.com/watch?v=cZSxpNKR798

Over AVG Business - Norman Data Defense Systems B.V.

AVG past de structuur van haar bedrijf en de opbouw van haar portfolio aan de behoeften van klanten aan. De consumentenafdeling van AVG richt zich op de beveiliging, prestaties en privacy van digitale apparaten voor personen en gezinnen, terwijl Location Labs de mobiele beveiliging en de beveiligingsservices van AVG verder uitbreidt. AVG Business beschikt over beveiligings- en beheerplatformen in de cloud, naast producten en services die zijn ontworpen voor de beveiliging van kleine bedrijven - terwijl Norman zorgt voor de komst van nog meer producten en services voor bedrijven.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top