dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DeOnlineDrogist.nl accepteert Bitcoins als betaalmiddel
DeOnlineDrogist.nl accepteert Bitcoins als betaalmiddel

DeOnlineDrogist.nl accepteert Bitcoins als betaalmiddel

  • Nederland
  • Klanten van DeOnlineDrogist.nl kunnen hun drogisterijartikelen per direct betalen met Bitcoins. Daarmee is de webwinkel de tweede shop uit de webshopranglijst Twinkle 100 die het digitale geld accepteert.
  • Logo-DOD-150x64
  • De Online Drogist
  • http://www.deonlinedrogist.nl
  • joachim.de.boer@deonlinedrogist.nl
  • Amsterdam -

Bitcoin is een digitale munteenheid die zonder tussenkomst van een derde partij gebruikt kan worden. Daardoor is er een grote mate van anonimiteit bij het gebruik van Bitcoins.

Joachim de Boer, directeur Online van DeOnlineDrogist.nl, ziet het accepteren van Bitcoins als een volgende stap in de optimalisatie van het bestelproces bij de webshop: ‘We merken dat klanten het waarderen dat we de producten altijd in een neutrale, discrete verpakking verzenden. Doordat de klant nu ook kan betalen met Bitcoins bieden wij op betalingsgebied het meest discrete alternatief. We denken dat bepaalde klanten zich hierdoor nog minder geremd voelen om online te bestellen.’

In 2007 werd DeOnlineDrogist.nl opgericht door drie vrienden met een passie voor gezondheid. Mede dankzij hun enthousiasme is de webwinkel uitgegroeid tot een van de grootste online drogisterijen van Nederland.

Over AdrianneDOD

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top