donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Derde Klaphekfestival in Volendam
Derde Klaphekfestival in Volendam

Derde Klaphekfestival in Volendam

  • Nederland
  • Klaphekfestival brengt een aantrekkelijk programma met 11 lokale bands.
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • info@cbwedamvolendam.nl

Voor de 8e keer vindt donderdag 5 mei het 3e Klaphekfestival plaats in het Boelenspark in Volendam. Wij hebben dit jaar gekozen voor het thema ‘vrijheid’. Elf bands uit Edam-Volendam spelen gedurende de dag nummers geïnspireerd op het thema, en er is een kinderprogramma voor de jonge bezoekers. In nauwe samenwerking organiseren Stichting Club en Buurthuiswerk Edam Volendam en het Singelfestival uit Edam gratis toegankelijke festival nu al 8 jaar. Uniek is dat alles door vrijwilligers wordt gedaan!

Het 3e Klaphekfestival is natuurlijk een vreemde naam voor een muziekevenement. Het festival is ontstaan toen in 2007 Edam 650 jaar bestond, en ook in Volendam vond met het leuk om iets hieraan te doen. Volendammers moesten vroeger tot voorbij het 3e klaphek lopen om in Edam te komen.

Het thema is dit jaar ‘Vrijheid’ . Die vrijheid kunnen jullie tot uitdrukking brengen, door zo origineel mogelijk te kleden. Wees zo creatief mogelijk, alles mag! Kom dus niet als jezelf, dat is zo 2015. Degene die het creatiefst verkleed is, wint een leuke prijs.

Programma

Donderdag 5 mei zal het Klaphekfestival in het Boelenspark Volendam zijn. Het begint om 11:00 uur en zal rond 22:00 uur afgelopen zijn. Er zullen optredens zijn van Blue Velvet, Royal Flush, Vast Countenance, B-six, Hircus Circus, Roundhouse, Bolistic Smoke, The Brand Needles, Allright Baby Thumbs Up en Koek & The Pack.

Het kinderprogramma gaat om 12:00 uur van start met een ballonnen-wedstrijd en zal tot 16:00 uur duren. De kinderen kunnen springen op de springkussens en zich laten schminken.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top