zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dexia en New York Life Investments starten exclusieve onderhandelingen voor de verkoop van Dexia Asset Management
Dexia en New York Life Investments starten exclusieve onderhandelingen voor de verkoop van Dexia Asset Management

Dexia en New York Life Investments starten exclusieve onderhandelingen voor de verkoop van Dexia Asset Management

  • Belgie
  • Dexia heeft beslist om met New York Life Investments exclusieve onderhandelingen te starten voor de verkoop van 100% van haar aandelen in Dexia Asset Management ingevolge de bindende offerte ingediend door New York Life Investments.
  • Dexia Group
  • http://www.dexia.com
  • pressdexia@dexia.com
  • http://hugin.info/152020/R/1730167/578293.pdf

New York Life Investments, een volledige dochtermaatschappij van New York Life Insurance Company, is een vooraanstaande maatschappij voor het beheer van investeringen, met USD 388 miljard beheerd vermogen op 31 juli 2013. New York Life Investments behoort tot de grootste vermogensbeheerders ter wereld en via haar multi-boetiek structuur, biedt ze toegang tot een reeks van vast rentende, aandelen en alternatieve investeringsproducten voor institutionele en particuliere cliënten.

New York Life Investments was tijdens het veilingproces één van de geselecteerde mededingers. New York Life Investments is een solide partner om de commerciële ontwikkeling van Dexia Asset Management na te streven. Bovendien is Dexia overtuigd van de uitvoeringscapaciteiten van New York Life Investments, mocht een overeenkomst worden ondertekend.

Iedere overeenkomst tussen de partijen zou worden onderworpen aan de afronding van de voornaamste voorwaarden en van het proces van de wettelijke verplichtingen inzake de raadpleging van het personeel.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top