maandag, januari 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Deze sieraden lopen in 2014
Deze sieraden lopen in 2014

Deze sieraden lopen in 2014

  • Nederland
  • Er is nu een nieuw modeartikel op de markt die fashion combineert met een verantwoorde productie d.m.v. microkredieten. Het zijn unieke sieraden die onderscheidend zijn, echter de productie is ook onderscheidend. Daar bovenop komt nog eens een visie die het bedrijf heeft voor de vrouw en wat vrouwen zeker uit willen dragen.
  • 047klein
  • Shoebeads
  • http://www.shoebeads.nl
  • info@shoebeads.nl
  • Noot voor de redactie. Neem voor meer informatie contact op met de ontwerpster: Cynthia Strijbos Aanvullende foto’s zijn verkrijgbaar, evenals de mogelijkheid voor een exclusief diepte- interview . Shoebeads b.v. Exclusive Shoe Jewelry Orion 53 2665 WB Bleiswijk E - cynthia.strijbos@shoebeads.nl T - +31 (0)6 - 18 24 99 06 http://www.shoebeads.nl 18 december 2013 P E R S B E R I C H T
  • Deze sieraden lopen in 2014 - 17-12-2013

Schoensieraden voor de (mode)bewuste vrouw

Deze sieraden lopen in 2014

Shoebeads is de creatie van een geheel nieuw exclusief gepatenteerd sieraad, een schoensieraad. Maar het is meer. Het is de creatie van een filosofie over schoonheid.

Cynthia Strijbos, de Nederlandse ontwerpster van dit product, vertelt: “Ik wil, naast een uniek schoensieraad, vooral een positieve boodschap uitdragen: Je bent vooral mooi, wanneer je je innerlijke schoonheid toont naar buiten. Of zoals ik het zeg: Balance your inner and Outer beauty”.

Dit product is vernieuwend. Tot nu toe kan de modebewuste vrouw zich o.a. met haar schoenen onderscheiden. Nu kan ze tevens een statement afgeven met een uniek accessoire op haar sandaal. Het statement dat jij begrijpt dat innerlijke en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Daar hoort bij dat gewerkt is met zuivere producten (zoetwaterparels,  edelstenen en edelstaal) én met een zuivere productie. Deze productie vindt nu nog in ons eigen land plaats, maar Shoebeads laat weten op termijn startende ondernemers in ontwikkelingslanden een kans te gaan bieden, ondersteund door microfinanciering.

Introductie voorjaar 2014

Op dit moment wordt de eerste serie productie geassembleerd en worden passende verkooppunten (boetieks en schoenenwinkels in het midden-hoog segment) geselecteerd. Wat het introductie evenement gaat worden, is nu nog niet bekend gemaakt.

Internationale plannen

Voor het product is een Europese modelregistratie gerealiseerd. Nadat het product succesvol op de Nederlandse markt s geïntroduceerd, zal uitgebreid worden naar landen als Duitsland, België en Italië, waarna de rest van Europa en Amerika aan de beurt zijn.

Over Erlinde01

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top