woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DGA geen idee wat zijn eigen verloning kost
DGA geen idee wat zijn eigen verloning kost

DGA geen idee wat zijn eigen verloning kost

  • Nederland
  • Vraag een DGA wat zijn eigen verloning kost en het antwoord blijft vrijwel altijd uit. Dat is wat WePayPeople ervaart in de dagelijkse praktijk. In een speciaal radiospotje dat vanaf vandaag te horen is op Radio 1 en BNR Nieuwsradio spoort WePayPeople de DGA aan deze kosten eens te bekijken.
  • WePayPeople
  • WePayPeople
  • https://www.wepaypeople.nl
  • info.payrollworks@gmail.com
  • Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt in contact opnemen met Julius Kousbroek, telefoon 06 – 55 71 01 80. www.wepaypeople.nlAmsterdam, 18 november 2014 –

Als DGA moet je al op flink wat zaken letten als het gaat om de verloning van het eigen salaris. Zijn er minder inkomsten? Dan kan men tijdelijk kiezen zichzelf in deze periode geen loon te betalen. Maar er moet dan toch maandelijks een loonaangifte ingediend wordt bij de Belastingdienst. En wat zijn de gevolgen van de Werkkostenregeling die in 2015 in werking treedt? Dan kan nog maximaal 1,2% van het fiscale loon besteed worden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Moet je wel even weten. Of hoe zit het bijvoorbeeld als de tweede auto ter beschikking gesteld wordt aan de partner en deze alleen voor privé doeleinden gebruikt wordt. In dat geval kan de Belastingdienst bepalen dat de totale autokosten tot het loon gerekend moeten worden.

Julius Kousbroek, directeur en medeoprichter WePayPeople: “Deze zaken worden natuurlijk ook door de boekhouder of accountant die een DGA inschakelt bijgehouden. Maar die rekenen vaak hogere tarieven dan wij hanteren. Daarom is het voor iedere DGA goed eens naar die kosten te kijken.”

WePayPeople regelt dat voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice en voor internationale opdrachtgevers biedt het bedrijf payroll en contracting services.

Over wepaypeople

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top