zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / DHL opent winkel in centrum Amsterdam
DHL opent winkel in centrum Amsterdam

DHL opent winkel in centrum Amsterdam

  • Nederland
  • DHL heeft aan de Van Baerlestraat 114 in Amsterdam zijn eerste exclusieve winkel geopend.
  • http://www.dhl.nl/
  • info@dhl.nl

In de zogenaamde Shipping Spot kunnen particulieren, bedrijven en winkeliers tijdens weekdagen van 8.00 tot 20.00 uur terecht voor hun internationale en nationale pakketzendingen en persoonlijk advies. Op zaterdag kan dat tot 18.00 uur. Op ruim 1.350 andere plaatsen in het land heeft DHL al Parcelshops, maar die zijn ondergebracht bij andere winkels.

In de DHL Shipping Spot kunnen pakketten en documenten worden verzonden, zowel internationaal als nationaal en wat betreft snelheid zowel standaard als per expres. Ook kunnen er retouren naar aanleiding van online aankopen worden aangeboden en kan de winkel dienen als ophaalpunt voor zendingen. Daarnaast geven specialisten advies over douaneverplichtingen en zijn er verpakkingsmaterialen verkrijgbaar. Tot slot biedt DHL er gadgets rond het eigen merk aan.

De DHL Shipping Spot is de eerste exclusieve DHL- winkel van de logistiek dienstverlener. Op 1.350 plaatsen elders in het land heeft DHL al ruim 10 jaar zogenaamde Parcelshops, ondergebracht in andere winkels. De Amsterdamse Shipping Spot biedt een aantal extra services en staat in het hart van Amsterdam bovendien symbool voor de centrale functie die DHL vervult in versturen van pakketten binnen Nederland en in de wereld.

Shopmanager Henne de Jong, met ruim 10 jaar ervaring als internationaal logistiek specialist, zegt over de winkel: “We zitten hier tussen musea, winkels en hotels, maar ook tussen de bedrijven; met andere woorden in een internationale gemeenschap van toeristen en zakenmensen, expats en natuurlijk de Amsterdammers zelfs. Dat is de wereld waarin DHL een verbindend element is en waar we aanwezig willen zijn voor onze klanten”.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top