maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Dickenskerstmarkt Veere
Dickenskerstmarkt Veere

Dickenskerstmarkt Veere

  • Nederland
  • Veere op 14 en 15 december in kerstsferen.
  • Zeelandnet.nl
  • http://www.zeelandnet.nl
  • chriskoole@zeelandnet.nl

Op zaterdag 14 en zondag 15 december 2013 wordt in het pittoreske Veere een sfeervolle Dickens-kerstmarkt gehouden op het knusse Marktplein. In tal van kraampjes kunt u terecht voor al uw kerstinkopen, zoals bijzondere kerstdecoraties, kaarsen, kerststukjes, de lekkerste etenswaren In de Korenmaat is er een creamarkt met zelfgemaakte artikelen.

In de kleine kerk wordt er zaterdag een goede doelenmarkt gehouden en het Museum De Schotse Huizen is die dagen ook vrij toegankelijk. Op beide dagen worden daar diverse activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Muzikale optredens maken een bezoekje aan de Markt extra aantrekkelijk. Geniet zaterdag van 13.00-16.00 uur van de Juliana Christmass Brass en van 16.00–18.00 uur van de English Tealadies. Zondag van 12.30-14.30 uur treedt het Dickenskoor Voci Misti op en daarna Veere’s Genoegen.

Openingstijden

Op zaterdag 14 december is de markt geopend van 11.00-21.00 uur. Op zondag 15 december van 11.00-17.00 uur. De toegang en parkeren is gratis.   Vanaf dit weekend  is Veere weer in “lichtjes” te bewonderen. In alle straatjes staan talloze verlichte kerstboompjes. De echte kerstsfeer proef je dit weekend in Veere! Kom daarom in Veere inspiratie opdoen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top