zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dienstenchequebedrijf in Brussel, Gent en Antwerpen
Dienstenchequebedrijf in Brussel, Gent en Antwerpen

Dienstenchequebedrijf in Brussel, Gent en Antwerpen

  • Belgie
  • Domidom is een agentschap aanbod dienstencheques in Brussel, Gent en Antwerpen (schoonmaken, strijken, koken, enz.).
  • thuis-strijken
  • produweb
  • anne-catherine.malcorps@produweb.com

Domidom is een dienstenchequebedrijf met vestigingen in de regio’s van Brussel, Gent en Antwerpen. Om dienstencheques te bekomen, volstaat het zich aan de hand van het formulier op de website van Sodexo in te schrijven. Dit dienstenchequebedrijf aanvaardt zowel elektronische als papieren cheques. Voor één uur huishoudhulp betaalt u één cheque, wat overeenstemt met € 6,3 na fiscale aftrek.

De huishoudelijke diensten omvatten: schoonmaken, maaltijden klaarmaken, kleding wassen, strijken, boodschappen doen …

Het is goed om weten dat de huishoudhulpen ook occasioneel kunnen inspringen, zoals in het geval van een grote schoonmaak of om voorbereidingen voor een feest te treffen.

Strijkservice in Brussel

Domidom heeft ook een professionele strijkservice in Ukkel en Etterbeek. U kan uw kleding in een van deze twee agentschappen deponeren, en ze 48 uur later perfect gestreken en gevouwen weer ophalen.

Huishoudhulpen die voortdurend worden opgeleid

Bij Domidom krijgen de huishoudhulpen voortdurend opleiding binnen het bedrijf. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht geschonken aan de te gebruiken producten in functie van het te reinigen oppervlak. Ook het milieu ligt hun nauw aan het hart, reden waarom ze alleen milieuvriendelijke producten gebruiken.

Over catine

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top