maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Dierenambulance uitgebrand
Dierenambulance uitgebrand

Dierenambulance uitgebrand

  • Nederland
  • In de week van 18 juli is onze dierenambulance, die we gebruiken om voorlichting op scholen te geven, in brand gestoken. De auto werd daarbij zo zwaar beschadigd, dat 'ie onbruikbaar is geworden. Ook het voorlichtingsmateriaal in de wagen is bij de brand verwoest. En dat terwijl het nieuwe schoolseizoen over een maand al van start gaat.
  • Dierenbescherming
  • pers@dierenbescherming.nl

Verlies dierenambulance grote strop

Het verlies van de ambulance is een grote strop voor de Dierenbescherming. Over de schade is contact opgenomen met de verzekering, maar het vervangen van de wagen gaat veel geld kosten. Een nieuwe dierenambulance zal dan ook wel even op zich laten wachten. Toch willen we zo snel mogelijk de scholenvoorlichting weer oppakken. Daarvoor is nieuw materiaal nodig en dat is erg prijzig. Zo kosten pluchen voorbeelddieren, brancard, dierenverbanddoos, vangkooi voor katten en vangnetten al snel zo’n 10.000 euro.

Inzamelactie scholenvoorlichtingsmateriaal

Met de hulp van onder andere RTV Utrecht zijn we een inzamelactie begonnen om deze onverwachte kostenpost op te kunnen vangen. Vind jij, net als wij, dat voorlichting aan kinderen over een goede omgang met dieren en het werk van de dierenambulance van groot belang is? Help ons dan met een bijdrage zodat we ook het komend schooljaar dit belangrijke werk weer kunnen doen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top