vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Dierenartsen maken Nederland wijzer over dier en welzijn op 5 oktober
Dierenartsen maken Nederland wijzer over dier en welzijn op 5 oktober

Dierenartsen maken Nederland wijzer over dier en welzijn op 5 oktober

  • Nederland
  • Dierenartsen door heel Nederland openen op zaterdag 5 oktober hun deuren voor publiek.
  • Kon. Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde
  • http://www.opendag.dierenarts.nl
  • info@dierenarts.nl

Dit doen zij in het kader van de Landelijke Open Dag Dierenartsen die dit jaar voor de tweede keer gehouden wordt. De praktijken bieden zo een kijkje achter de schermen van veterinair Nederland.

De opzet van de LODD is zo dat iedere deelnemer volledig vrij is in het bepalen van zijn programma tijdens de dag. Wel is er een overkoepelend thema gekozen waar dierenartsen bij kunnen aanhaken. Voor 2013 is het thema “Dier en welzijn”, een breed thema dat mogelijkheden biedt om bijvoorbeeld in te gaan op erfelijke gebreken bij rashonden, het belang van de koe in de wei, of de huisvesting van konijnen.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Praktijken kunnen op de website www.opendag.dierenarts.nl een pagina aanmaken met hun activiteiten. De komende weken groeit de informatie over de deelnemende praktijken en de georganiseerde activiteiten.

De Landelijke Open Dag Dierenartsen wordt jaarlijks georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, de beroepsvereniging van dierenartsen op de eerste zaterdag na dierendag.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top